„Kažu da sam drugi Šaban“ Damjan Vračar očarao žiri, pa otkrio zbog čega se prijavio za takmičenje: „Zbog toga sam došao“ (VIDEO)

Damjan Vračar sinoć je pobrao sve pohvale žirija koji je ostao oduševljen njegovim talentom i energijom na sceni koju je pokazao sa svojih šesnaest godina.

Iako nije direkno prošao dalje, već iz baraža Damjan je otkrio da je i tek kako zadovoljan svojim pojavljivanjem u takmičenju.

Damjan Vračar u Zvezdama Granda
Damjan Vračar u Zvezdama Granda

Prezadovoljan sam. Meni se sve svidelo. Čuli smo i komentare da sam talentovan, i zato što sam mlad– rekao je nakon nastupa, a zatim otkrio kog mentora priželjkuje:

Najviše bih voleo Viki, Cecu ili Mariju, sve tri su mi sjajne– iskren je Vračar.

0A0A4827

Damjan Vračar u Zvezdama Granda

S obzirom da se predstavio kao pevač narodne muzike, zanimalo nas je da li je to njegov šrava od koga neće odstupati.

Za mene kažu da sam drugi Šaban zbog njegovih trilera i zato što sam narodnjak, ali umem i neke zabavne pesme da iznesem da zvuče kako treba, pa možda ćete čuti- obećava Damjan.

Iako je jako mlad, u takmičenje je došao sa jasnim ciljem koji želi da ostvari:

Najviše sam došao ovde da bi se za mene pročulo i da saznaju ljudi za moje ime– prizanje takmičar čiji ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO- Damjan Vračar- Live:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić/V.Brusin