Dara Bubamara oplela po razvodu Harisa Džinovića: „Šta treba da slušamo ko je koga prevario?“

Dara Bubamara razvod Harisa Džinovića

U jeku skandala oko razvoda Harisa Džinovića i Meline, mediji ne prestaju da uznose nove detalje, a sada je Dara Bubamara javno prokomentarisala aktuelna dešavanja na estradnoj sceni.

Pevačica je istakla kako je moguće da brak sa poznatim ličnostima opstane, ali samo ukoliko je partner dovoljno jak da podnese teret slave.

Možeš da imaš nekog normalnog muža… Sada sam imala period gde sam imala turneju u Americi, pa sam stala za odmor, tako da može. E sad, druge stvari su tu što se tiče muža u pitanju, na primer da li je psihički jak da li može da podnese taj tvoj posao i tako dalje…To je stvarno bio moj bivši muž, svaka mu čast, njega je bilo briga šta ko priča, šta ko kaže, mi smo imali druge probleme, manjak energije, ugasilo se nešto, ali mi jako dobro funkcionišemo – rekla je Dara, a onda se osvrnula na razvod Harisa Džinovića.

haris dzinovic 3

Što se tiče Harisa, šta treba da slušamo ko je koga prevario?! Mislim da treba biti dostojanstven. Ne zameram nikome, jer smo svi drugačiji. Meni ako je teško, ja ću se kod kuće isplakati, ali meni moje dostojanstvo ne da da pričam o tome. Samo nek smo živi i zdravi… Ja sam sebi zaradila stanove i stanove, ali mi je najlepše bilo kada sam živela sa mamom, tatom i bratom u 33 kvadrata – rekla pevačica u emisji „Ami G show“.

ipiccy image 8 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Haris Džinović o ćerki:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Č.