Meris i Semir otkrili nepoznate detalje o Ceci i Snežani: „Nije zezancija“ (VIDEO)

semir i mustafa

Veliku pažnju na Grandovoj sceni privukli su Meris Karamustafić i Semir Džanković za koje se pre može reći da su sjajan tandem nego konkurencija u takmičenju.

Momci su dokazali da kolegijalnost postoji i tokom borbe za što bolji plasman u najpopularnijem muzičkom šou programu i da su jedan drugome velika podrška.

-Bilo je zanimljivo, dali smo svoj maksimum. Meris je bio odličan, eto žiri je presudio u moju korist. Bio sam Merisu velika podrška, on je mlad momak, ima mnogo vremena da napreduje, ne sumnjam u njega. Verujem da će zaseniti ovu scenu- rekao je Semir koji ove sezone brani boje tima Svetlane Ražnatović.

ipiccy image 29

Koliko su Sneža i Ceca posvećene mentorke potvrdili su Meris i Semir, a tome svedoči i veliki broj glasova podrške koje su momci dobili od starne steujčnog žirija.

-Radimo intenzivno probe, šaljem Ceci stalno snimke uvek mi sugeriše šta treba da ispavim i ukazuje na greške. Pažljivo radi sa svim kandidatima, zaista je maksimalno angažovana- sa ponosom je istakao Džanković.

Ništa manje ponosan na svoju mentorku nije ni mladi Meris koji je ekskluzivno za Grand otkrio kakva je ona van scene, ali i šta je to što ga uvek savetuje pred nastup u „Zvezdama Granda“.

Šta je Karamustafić rekao za Snežanu Đurišić saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović/ A. Milinković