Barbara Bobak danas slavi drugi rođendan, razlog je neverovatan: „Imam tremu!“ (VIDEO)

IMG 20230405 WA0064

Popularna pevačica i nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Barbara Bobak večeras je održala promociju svog novog singla „Pogrešni“ i u jednoj prestoničkoj kafani okupila prijatelje i kolege, ali i brojne pripadnike sedme sile.

Malo ko bi poverovao da je ovo Barbarina prva promocija u dosadašnjoj karijeri, zbog čega ne krije da ima veliku tremu.

Toliko nastupa, toliko pesama, a nula promocija! Tako da mora da se ima trema za sve što je prvi put. To je ona pozitivna trema jer želim da sve prođe kako treba, da sve bude okej i da se vi svi napijete posle kako treba – priznala je Barbara sa osmehom.

IMG 20230405 WA0056

Potpuno očekivano, mnogi su pomislili da naziv pesme ima veze sa njenim dosadašnjim ljubavima što je Bobakova i potvrdila.

Apsolutno svi koji više nisu u mom životu su pogrešni! Svi su pogrešni (smeh) Nisam ja pisala pesmu, ali ceo život pravim te pogrešne odluke i sa prijateljima i sa momcima, ali i sa devojkama, šalim se!- rekla je kroz smeh, a potom se osvrnula ne nedavne natpise o njenom seksualnom opredeljenju.

-Ja sam rekla da ću kada sam pijana pre da se okrenem za nekom lepom devojkom nego da gledam u lepog muškarca, da li to nešto znači ili ne znači nemam pojma! Ako nađem devojku ja ću vam javiti- našalila se u svom stilu.

IMG 20230405 WA0067

Zbog čega je današnji dan nazvala svojim novim rođendanom i kakvo obećanje je dala u javnosti saznajte u videu ispod:

Foto: Privatna arhiva,
Autor: J. Jović