Login/Registracija

Finalistkinja „Zvezda Granda“ specijalna gošća na koncertu Ane Bekute: „Bila je velika čast“ (VIDEO)

IVONA DAMJANOVICok 1

Ovogodišnja finalistkinja „Zvezda Granda“ Ivona Damjanović imala je tu čast da pre nekoliko dana nastupi kao specijalna gošća na koncertu mentorke Ane Bekute u Apatinu.

Bekuta je pozvala mladu pevačicu da otpeva nekoliko pesama, a Ivona je ovaj poziv prihvatila odmah. Nakon toga se oglasila na društvenim mrežama gde se zahvalila Ani na ukazanom poverenju.

-Večerašnji koncert moje drage Ane Bekute. Hvala na pozivu da budem specijalan gost na Vašem koncertu, srce mi je puno. Bila je velika čast pevati mojim sugradjanima! Nadam se da je draga publika uživala! Hvala Apatin, vaša Ivona – napisala je ona uz nekoliko snimaka sa koncerta.

Inače, pre nekoliko nedelja Ana Bekuta i Snežana Đurišić održale su koncert u Subotici, a tada je bila gošća prošlogodišnja trećeplasirana učesnica Sandra Mladenović. Ovim gestom pevačica je pokazala koliko brine o svojim takmičarima i nakon „Zvezda Granda“.

Podsetimo, Ivona se na društvenim mrežama odmah nakon finala zahvalila Ani na svemu što je učinila za nju tokom takmičenja.

-Ljudi moji, došao je kraj našem druženju u Zvezdama Granda. Međutim ovo je tek početak za mene, a u budućnosti vam spremamo mnogo lepih stvari. Hvala što ste glasali i ostali uz mene do samog kraja. Još jednom, neizmerno hvala mojoj mentorki, čoveku i prijatelju Ani Bekuti – poručila je ona.

BONUS VIDEO: Ana Bekuta o finalu „Zvezda Granda“.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković