Login/Registracija

„Ovo je tek početak za mene“, Ivona Damjanović nakon finala uputila emotivnu poruku mentorki (FOTO)

IVONA DAMJANOVICok 16

Prošle subote najgledanijie takmičenje na Balkanu „Zvezde Granda“ ponovo je oborilo sve rekorde gledanosti u velikom finalu šesnaeste sezone.

Publika je uživala u sjajnim nastupima sedamnaest takmičara koji su svojim nastupima ostavili bez daha milione gledalaca kraj malih ekrana.

IVONA DAMJANOVICok 2

U velikom finalu nastupila je i mlada pevačica Ivona Damjanović, a njena mentorka tokom takmičenja bila je Ana Bekuta. Iako je ispala već u prvom preseku, Ivona nije razočarana plasmanom, dok se sada oglasila na društvenim mrežama.

Mlada pevačica je izrazila zahvalnost svima koji su u velikom finalu glasali za nju, a posebnu poruku je imala i za svoju mentorku.

-Ljudi moji, došao je kraj našem druženju u Zvezdama Granda. Međutim ovo je tek početak za mene, a u budućnosti vam spremamo mnogo lepih stvari. Hvala što ste glasali i ostali uz mene do samog kraja. Još jednom, neizmerno hvala mojoj mentorki, čoveku i prijatelju Ani Bekuti – poručila je ona.

Podsetimo, u velikom finalu Ana je za Grand istakla da je ponosna na uspeh koji je postigla njena takmičarka i da je ispunila sva njena očekivanja.

-Počela je sa zabavnom muzikom, a onda sam je uključila u komercijalnu notu. Ivona je devojka koja studira muziku, pleše. Ona je sva satkana od muzike. Mislim da njeno vreme tek dolazi bude li ona to želela. Živi za muziku i ponosna sam što je došla do finala – istakla je Ana.

Bonus video- Ana Bekuta o finalu „Zvezda Granda“:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković