„Na mene niko nije obraćao pažnju“ Viki nosi ožiljke iz detinjstva, nećete verovati šta su joj roditelji radili

VIKI MILJKOVIC ZG SNIMANJE 24102022 FOTO MUNJA 46 ok 1

Još kao devojčica Viki Miljković pokazala je talenat za pevanje, a uz rođenog brata koji je svirao harmoniku rodila joj se ljubav prema muzici.

Ipak, za razliku od Vladice, koji je tada odabrao malo drugačiji put, Violeta je imala samo jednu želju – da postane poznata pevačica.

Međutim, nije sve išlo baš kako je ona zamislila budući da su roditelji sve nade polagali u njenog brata.

VIKI MILJKOVIC ZG SNIMANJE 03102023 FOTO MUNJA 29 ok

Violetin otac, inače prosvetni radnik, imao je drugačije želje za svoju naslednicu, protiveći se njenom snu da bude pevačica.

Sve snage su bile usmerene u muzičko obrazovanje mog brata, on je odlazio na raznorazna takmičenja, a mi svi porodično smo ga pratili, tako da sam ja bila u zapećku. Danas razumem mog oca, jer ne samo da je bio prosvetni radnik, nego je i prošao mnogo toga u životu, pa je znao šta sve sa sobom nosi ovaj posao i hteo je da me zaštiti– ispričala je Violeti ne krijući da su članovi porodice dugo ignorisali njen talenat.

VIKI MILJKOVIC ZG SNIMANJE 04042023 FOTO MUNJA 47 ok

Ipak, stavovi njene porodice nisu je odvratili od ideje da se bavi pevanjem i odlučila je da istraje u svojoj želji.

Kako je i sama svojevremeno priznala, vrebala je priliku da dokaže svima da je talentovana i da je dar koji ona poseduje vredan pažnje.

-U našu kuću su dolazili mnogi muzičari, ali su svi bili okrenuti ka mom bratu, a na mene niko nije obraćao pažnju. Jednom prilikom je bio tu i Riki Lugonjić. Svi su se okupili oko mog brata koji je svirao, oduševljavali su se, a moj otac je dogovarao sa njim da Vladica snimi ploču. Ja sam gledala iz prikrajka i navaljivala da otpevam barem jednu pesmu i otac je na kraju popustio– otkrila je svojevremeno za Grand.

0A0A4952

BONUS VIDEO: Viki Miljković o romskim veseljima

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: J. Jović