Saša Popović napravio presedan zbog Semira Jahića: Pevač ovaj gest nikada neće zaboraviti (VIDEO)

Već prvim pojavljivanjem u „Zvezdama Granda“ pevač Semir Jahić osvojio je svojim glasom milionski auditorijum, a nedavno se prisetio momenta kada je prvi put stao pred Sašu Popovića.

On se na prvoj audiciji pojavio u Tuzli, a Saša je u njegovom slučaju napravio presedan i uradio nešto što nikada pre nije u takmičenju.

Semir Jahić audicija za Zvezde Granda

semir jahic audicija za zvezde granda
Saša Popović napravio presedan zbog Semira Jahića

Naime, čim je završio pesmu „Kralj meraka“, Popović je Jahiću odmah rekao da je prošao dalje, a to je činio samo u izuzetnim situacijama.

semir jahic audicija za zvezde granda 1
Saša Popović napravio presedan zbog Semira Jahića

Semir je za Grand nedavno otvoreno govorio o takmičenju, a tom prilikom je prizano da bi se ponovo prijavio za takmičenje, iako je kroz čitavu sezonu imao veliku tremu.

Saša Popović napravio presedan zbog Semira Jahića

-Sada kada ovo pogledam, to su za mene lepe uspmene. Često razmišljam „Mogao sam ja to i bolje“. Bio sam teški sam tremaroš i kroz takmičenje me je pratila trema, u mom slučaju nije bila pozitivna – rekao je on i dodao:

-Tada sam bio malo buckastiji, imao sam višak kilograma. Sličnost je i frizura, sada izgledam isto kao na prvoj audiciji. Kada pogledam, ponovo bih se prijavio za „Zvezde Granda“.

Sasa Popovic napravio presedan zbog Semira Jahica
Saša Popović napravio presedan zbog Semira Jahića

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: A. Milinković