„Kod kuće sam MICA UBICA“ Šejla Zonić progovorila o suprugu, intervju prekinula Ceca Ražnatović, takmičarka u šoku: „Imam problem sa tim“ (VIDEO)

Šejla Zonić definitivno radi ono što najviše voli, a u tome joj neizmernu podršku i vetar u leđa daje suprug Armin koji je u stopu prati na svako snimanje najgledanijeg šoua u regionu „Zvezde Granda“.

Takmičarka je u razgovoru za Grand otkrila nepoznate detalje iz svog uspešnog i skladnog braka.

-Nikad u životu nisam krila ljubav. Sad pored sebe imam svog dragog supruga koji je moja velika podrška, moj Armin- sa osmehom je rekla Šejla, a potom otkrila da li je i kod kuće ‘Mica ubica’, kako je Đorđe David nedavno prozvao.

-Kad ja počnem da čistim po kući, sve bakterije ubijem, tako da verovatno jesam ‘Mica ubica’ i kod kuće. Ja dok čistim, suprug uživa (smeh). Šalu na stranu, svakako mi pomaže za sve što mi treba, za takmičenje i za sve kroz život. Kuću ću ja da čistim, bitno je da sam našla osobu kao što je on- istakla je Šejla za Grand, a njen suprug je ipak odlučio da se „sakrije“ iza kamere.

IMG 1081 2 1
Šejla Zonić Zvezde Granda

Potpuno neočekivano, Šejlin intervju prekinula je njena mentorka Ceca Ražnatović.

-Šejla, nemoj biti skromna!- dobacila joj je mentorka, a Zonićeva je priznala da je Ceca često kritikuje.

-Dobro, dobro! Imam problem sa skromnošću, ali stvarno ima puno dobrih kandidata. Smatram da treba da budemo realni prema sebi iako mi Ceca stalno govori ‘Grizi, samo oštro, napadaj’- priznala je pevačica.

SEJLA ZONIC 29 GOD. TUZLABIH 7
Šejla Zonić Zvezde Granda

Šejla Zonić Zvezde Granda: „Čast mi je da pevam ispred Marije Šerifović“

Retko ko se u takmičenju „Zvezde Granda“ osmeli da peva numere članova žirija, posebno Marije Šerifović koja je za mnoge takmičare strah i trepet. Ipak, za Šejlu to ne predstavlja nikakav problem.

-To je veliki izazov, ali nekako ja kao da sam jedno s njenim pesmama kad je u pitanju pop muzika. Poistovećujem se s njenim numerama, zaista. Čast mi je da pevam ispred nje i moram da priznam da jeste bilo treme, iako ne deluje baš tako zbog mog iskustva i prakse- rekla je Šejla.

Ceo intervju sa Šejlom Zonić posluštajte u videu na početku teksta.

0A0A5048
Šejla Zonić Zvezde Granda

BONUS VIDEO: Šejla Zonić Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović/ A. Dačić