„U životu to nisam doživela“ Antonija Čerkez prošla kroz pakao pred nastup, pa se dotakla Saše Popovića: „Morao je da zapleše“ (VIDEO)

Čuvenu osmorku je teško oduševiti i zabaviti, a Antoniji Čerkez je to pošlo za rukom, posebno kada je na scenu izvela Sašu Popovića.

Iako su mnogi pomislili da je ovaj potez bio isplaniran, pevačica je otkrila da je na tu ideju došla potpuno spontano.

-Kakva sam mislila da ću biti, zadovoljna sam. Tek pre nego što sam izašla na scenu sam odlučila da izvedem Sašu. Videli ste kako je to izgledalo, prvo se ukočio pa se kasnije opustio (smeh). Video je da nema šanse da uradi nešto drugo. Morao je i da zapleše!- kroz smeh je ispričala Antonija i priznala da trema za nju ne postoji.

-Znam da žiri voli šou, malo su se šalili, tako da je bilo sve super. Treme nije bilo, ja uvek kažem da me hvata neka euforija kada izađem- istakla je zvezda Granda.

IMG 1248 2
Antonija Čerkez Zvezde Granda

Iako je na sceni delovala svetski, malo ko zna da je Antonija prošla kroz pravi horor samo noć pred nastup u „Zvezdama Granda“.

-U životu to nisam doživela. Došla sam iz Švajcarske, otišla u apartman i zaspala, a kad sam se probudila imala sam groznicu, svaka kost me je bolela. Iz bolnice su došli da mi daju infuziju i vitaminske koktele. Moji su bili sa mnom i odmah zvali Hitnu pomoć kada su videli koliko sam loše- ispričala je za Grand.

IMG 1169 2 1
Antonija Čerkez Zvezde Granda

Komplimenti pojedinih članova žirija, Antoniju su ostavili bez teksta, ali kako kaže ‘ko visoko leti, nisko pada’.

-Laska mi, ali ne volim da se nadam. Lagala bih kada bih rekla da mi to ništa ne znači, ali videćemo. Bože pomozi!- sa osmehom je rekla Čerkezova.

Ceo intervju sa Antonijom poslušajte u videu na početku teksta.

ANTONIJA CERKEZ 27 GOD. SIROKI BRIJEGBIH 10
Antonija Čerkez Zvezde Granda

BONUS VIDEO: Antonija Čerkez izvela Sašu Popovića na scenu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: J. Jović/ A. Dačić