Login/Registracija

EMOTIVNA BALADA GAĐA PRAVO U SRCE! Aleksandra Dabić poslala moćnu poruku: „Ne pokušavaj“ (VIDEO)

youtube/ Grand produkcija

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezda Granda“ Aleksandra Dabić obradovala je juče publiku novom pesmom.

Ova emotivna balada oduševila je sve, a posebno njene fanove koji su nestrpljivo čekali ovaj trenutak.

Aleksandra je dala sve od sebe da sve zvuči i izgleda na vrhunskom nivou, a pesmu prati i visokobudžetni spot koji je sniman na nekoliko luksuznih lokacija.

-Ne pokušavaj, neće grom na isto mesto dva puta makar te sto put volela. Ova soba zna koliko suza sam zbog tebe prolila. A ova postelja od uspomena čuva naš početak i naš kraj, ne pokušavaj- glasi refren ove numere.

Da je pogodila ukus publike svedoče i brojni komentari koji su se pojavili ispod videa na muzičkoj platformi Jutjub.

youtube/ Grand produkcija

-„Bravo, opasna pesma“, „Svaka čast ovo kida“, „Kakva gkaščina“, „Devojko, ubila si“, „Ovo je hit bre“ – samo su neki od komentara ispod pesme.

Podsetimo, nedavno se Aleksandra osvrnula i na svoje učešče u popularnom muzičkom šouu „Zvezde Granda“ i otkrila da li je razočarana plasmanom u poslednjoj sezoni.

– Ove sezone nikad gora nisam bila u “Zvezdama Granda“ i nisam imala vremena da se posvetim tome, a kada sam obećala produkciji da ću se vratiti i kad su me pozvali nisam mogla da odbijem, a nikad bolji rezultat nisam ostvarila. Ako mene pitate, prošle sezone sam zaslužila finale, dok ove nisam ni to četvrtfinale. Primetila sam da ljudi vole kad kiksnem u pevanju i tad me kao primete, imaju saosećanja, pa me nešto podržavaju- rekla je Aleksandra nedavno za Grand.

Foto: youtube/grand produkcija,
Autor: A. Milinković