Login/Registracija

Zvezda Granda NEPREPOZNATLJIVA: Napravila drastičnu promenu zbog koje više ne liči na sebe: „ONA JE SRPSKA BIJONSE“ (FOTO)

Još tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“, Aleksandra Dabić pokazala je da je uvek spremna na promene. Čuli smo je kako peva različite žanrove, ali i videli kako ume da iznese različite modne kombinacije što se u javnom poslu i tek kako ceni.

Kao neko ko prati trendove, Aleksandra se odlučila na drastičnu promenu svog imidža, pa je kratku crnu kosu zamenila vatrenom crvenom kojoj je dodala i nadogradnju kako bi sve dodatno naglasila.

Ona se juče uputila na Divčibare gde je snimala kadrove za svoj novi spot u kome će premijerno pokazati i kako nosi novu frizuru uz novu pesmu.

Brojni pratioci oduševili su se ovom promenom za koju tvrde da je osvežila pevačicu, te se nadaju i da će i pesma koja dolazi takođe biti atraktivna kao i njen imidž.

Podsetimo, nedavno se Aleksandra osvrnula i na svoje učešče u popularnom muzičkom šouu „Zvezde Granda“ i otkrila da li je razočarana plasmanom u poslednjoj sezoni.

Ove sezone nikad gora nisam bila u “Zvezdama Granda“ i nisam imala vremena da se posvetim tome, a kada sam obećala produkciji da ću se vratiti i kad su me pozvali nisam mogla da odbijem, a nikad bolji rezultat nisam ostvarila– otkrila je pevačica i priznala da joj je poslednja sezona u kojoj je učestvovala donela mnogo posla.

Ako mene pitate, prošle sezone sam zaslužila finale, dok ove nisam ni to četvrtfinale. Primetila sam da ljudi vole kad kiksnem u pevanju i tad me kao primete, imaju saosećanja, pa me nešto podržavaju- rekla je Aleksandra nedavno za Grand.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić