Login/Registracija

Mariju Šerifović fanovi u Hrvatskoj obasipali poklonima, pevačica zakukala: „Pozlilo mi je“(VIDEO)

Regionalna pop zvezda, pevačica Marija Šerifović sinoć je održala još jedan u nizu spektakularnih nastupa kojim je obradovala publiku u Hrvatskoj u sklopu akva parka „Šume“ u slavonskom mestu Velika.

Poznata je kao neverovatan performer, pa ne čudi da se i za ovaj koncert čekala karta više, a publika je uživala u hitovima koje je Šerifovićeva izvodila i celo vreme sa pevačicom pevala uglas najpoznatije hitove.

Pred početak koncerta Marija je u vlogu otkrila da je naspavana i lepo raspoložena, te da je fanovima izašla u susret i strpljivo se fotografisala sa svima koji su to želeli, a pokazala je i hotel u kome je bila smeštena.

Marija je kratko prokomentarisala da joj se dopada retro ambijent i da je podseća na period kada je tokom školovanja odlazila na ekskurzije.

Pevačica je snimila i delić atmosfere sa konecrta, a zatim i mnogobrojne fanove koji su je doslovno opkolili kada je trebalo da krene kući. Marijini fanovi pokazali su joj ljubav i poklonima kojima su je obasipali nakon koncerat

-Ljudi imam da izjavim da je ovaj koncert ludilo, ludilo! Toliko sam se nakupila neke nove, vedre, sveže energije. Hvala vam svima odakle god ste došli, baš vam hvala. Sve sam vam rekla na koncertu, veliki poljubac za vas– rekla je Marija nakon nastupa, pa pokazala mnogobrojne poklone koje je dobila od svojih obožavaoca, pre svega hranu iz Slavonije. Mekike, kiflice sa džemom, sitne kolače…

-Hvala vam, znači poludeću, imaću trista kilograma! – rekla je pevačica i počela da degustira hrvatske specijalitete, pa predložila fanovima:

Od sada u koje god mesto da dođem tokom koncerta ili pre koncerta tražite Miloša, ako Miloš nije tu vi tražite Bracu i iz svakog grada mi donesite neki specijalitet. To mi se jako sviđa.

Ceo video možete pogledati ispod:

Foto: Youtube/Printscreen/Marija Šerifović,
Autor: I.Grk