Đorđe David raskrinkao Bobana Lazića: „Zaljubljenost prema Mariji navela te je na greh“

ipiccy image 39

Nakon hasosa i svađe sa žirijem koja je izavala pravu buru Boban Bole Lazić zablistao je u „Zvezdama Granda“, a Đorđe David ga je raskrinkao poručivši mu da ga je velika zaljubljenost prema Mariji Šerifović u ovoj emisiji navela na greh.

Boban je za protivnika imao Elsana Pilicu koji je takođe osvojio šest glasova, pa su takmičari ove subote čak dva puta pevali akapela pesmu.

Boban Lazić i Elsan Pilica duel Zvezde Granda

Nakon prvog natpevavanja žiri je bio saglasan da ovaj segment nastupa nije bio dobar, pa su Marija i Bosanac predložili da Saši Popoviću da ih odmah pusti dalje bez glasanja.

-Ovo mi se ništa nije svidelo, bolje da nisu pevali. Takmičarski deo je bio top, bomba, ali ovo nikako – rekla je Marija, a Saša je rekao da ipak moraju da glasaju.

0A0A0747

Žiri je i nakon toga bio podeljen, pa je zbog rezultata tri, tri na kraju Saša morao da donese konačnu odluku.

Ipak su prvo usledili svi komentari žirija, a čuvena osmorka je negde bila sličnog stava kada su Boban i Elsan u pitanju.

-Bobane bio si dobar u obe pesme, imaš nešto da mi kažeš – rekla je Marija aludirajući na njegovu svađu od prošlog kruga, a takmičar je samo dodao da pevačica lepo izgleda.

0A0A0842

Nakon što su se svi nasmejali ovoj šali, Marija je dodala da je Elsan sašio drugu pesmu, ali je istakla da baraž ne želi da komentariše. Isti stav je imala i Snežana Đurišić, a onda je Bosanac dobio reč.

-Bobane, smem li reći nešto? Em pevaš glasno, em tiho, a sad odmičeš mikrofon. Nemoj odmicati mirkofon sine, dobar si bio. Elsane, ja ne znam ko je ovde uveo nova pravila pa su jednom tebi rekli nemoj pevati Sinana. Samo Sinana pevaj, ovo drugo ne čačkaj, to nema pojma. Pogotovo ova prva pesma, ja sam je radio i znam – kazao je Bosanac, ali je Ceca imala drugačije mišljenje:

-Što se Bobana tiče, ti si meni bio najbolji do sada. Energičan, lepo raspoložen, nisi skidao osmeh sa lica. Pilice, bio si sjajan, ti znaš da ja obožavam tvoju boju, njima se ne sviđa prva pesma, meni se to svidelo – dodala je Ceca.

Đorđe David raskrinkao takmičara: „Tvoja zaljubljenost prema Mariji navela te je na greh

0A0A0743

Mili je u kratkom obraćanju rekao da mu ni jedan nastup nije bio za šest glasova, dok je Đorđe u svom komentaru otkrio veliku tajnu Bobana Lazića, a onda je usledio šok.

-Bobane, tvoja velika zaljubljenost prema Mariji i tvoja potreba da ti ona da dobru reč navela te je da uđeš u greh. Ja ti ovde kao idiot pokazujem da ne odmačinješ mikrofon. Druge pesme su bile dobre, ali je Elsan bio bolji u baražu – kazao je Đorđe.

Kako ni Saša Popović nije mogao da se odluči ko ide dalje, predložio je da obojica ponovo pevaju akapela pesmu, pa je nakon toga odlučio da Elsan Pilica prolazi direktno. Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković