Ulični svirač „popio“ kritiku od Bosanca, Ceca ga branila: „Nemoj tako, to je seksi“

ulicni svirac zvezde

Ulični svirač Dženan Rakić (23) iz Bihaća našao se u duelu sa Vanjom Nešković (19) iz Kraljeva, ali iako je oduševio žiri, takmičar je zbog imidža popio kritiku od Dragana Stojkovića Bosanca.

Dženan, inače iz tima Đorđa Davida, priredio je pravi scenski perfomans izvođenjem pesama „Kladim se na nas“ i „Klaun“, dok je kandidatikinja Cece Ražnatović zablistala u narodnoj nošnji i izvela numere „Dobro jutro Šumadijo“ i „Noć se sprema“.

IMG 2944

Krajnji rezultat ovog zanimljivog duela u kome su se nadmetali rokeronrol i narodnjaci, žiri je dao svoj sud, a to je da u peti krug direktno ide Dženan.                                                         

On je osvojio maksimalnih šest glasova, dok je Vanja dobila četiri glasa.

Dženane, ti si stvarno fascinantan, ali se ne bih složio sa tvojim odabirom pesama. Ja bih to promenio da pokažem da možeš još više, da vidimo pravog Dženana– rekao je Aleksandar Milić Mili, dok je za drugu takmičarku rekao da odlično izgleda, ali da je povukao svoj glas jer je prednost želeo da da Dženanu.

Ono što se meni nije svidelo jeste što postoji konstantna promena boje glasa. Verujem da je to zbog straha i treme, ali imaš glas- dodao je.

0A0A0766

Snežana Đurišić je istakla da je Dženan zabavio žiri, a za Vanju je imala par zamerki.

Znam da si dobar pevač, ali u prvoj pesmi je bio pogrešan tonalitet. Mislim da je ovo realan broj glasova, izborila si se, ali mora bolje- rekla je ona. Marija Šerifović je istakla da joj je realno da je Dženan prošao dalje jer je paket i gotov proizvod.

Mislim da tebe, lutko, čeka još dosta pevanja i vežbe – dodala je Marija za Vanju.

IMG 3214

Viki Miljković je otkrila da joj je Dženan favorit iz Đorđevog tima, a Ana Bekuta dodala da je standardno dobar.

U pravu je Mili, mogao bi malo da nas podigneš, čisto malo da promeniš repertoar, da bude nešto komercijalnije. Ti si maestralan – izjavila je Bekuta i Vanji poručila da je očigledno strah večeras savladao.

Nakon niza pohvala za Dženana, Dragan Stojković Bosanac rešio je da mu uputi kritiku na račun imidža koji ga je večeras ometao.

-Ti mene oduševljavaš muzičkom prefinjenošću kao da si iz Konjica. Svako očekivanje ispunjavaš, jedino zamerku koju imam je na tvoju kosu. Sve vreme su ti dlake ulazile usta i to te je dekoncentrisalo. Ti si momčina, ošišaj se lepo – poručio mu je Boske, ali se Ceca Ražnatović pobunila:

-Nemoj to da mu govoriš, to je tako seksi!

IMG 2881

Iako je trebalo da slavi prolazak svog kandidata, Đorđe David bio je ljut na njega, te mu je javno uputio kritiku.

-Folirao si, šesticu jesi dobio. Jesi gotov proizvod, ali nemoj da ti istekne rok trajanja, moraš da nosiš tu kosu. Kosa je zastava koja se nosi sa ponosom i najskuplja stvar u rokenrolu, ali moraš da paziš. Smetala mu je kosa večeras- konstatovao je Đorđe David i dodao da je ovo njegov najlošiji krug.

-Dženane, ti si to. Slušaj šta ti govore žene, one su tvoja publika – branila je Ceca Dženana.

IMG 3108 1

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić