Login/Registracija

Nakon optužbe da uzima mito, Bosanac OŠTAR (VIDEO)

Nakon optužbi na račun žirija „Zvezda Granda“ za uzimanje mita od kandidata oglasio se i Dragan Stojković Bosanac koji je oštro prokomentarisao medijske natpise.

-Budala ima, njih ne treba tražiti, one se same jave, eto to je to- kratko je poručio Bosanac.

Osim Bosančevog, u navodnoj aferi pomenuto je i ime Snežane Đurišić za koju je Dušan Vukadinović rekao da mu je tražila novac zarad daljeg učešća u takmičenju te se Stojković i toga dodatako:

-Niko od nas nije ni sa kim blizak, mi se uopšte ne družimo van ovoga. Ja sam u RTS-u radio dvadeset godina, imao sam svoju kancelariju, imao sam sve, a kada sam otišao u penziju više nisam nikad otišao na to radno mesto. To je dobrovoljna prinuda. Mi dođemo, odradimo i dođemo kući, kao na koncertu. Zamislite kada bih se ja sa svakim gostom koji mi priđe i pozdravi me sprijateljio.

Stojković se oduvek trudio da svoj život vodi daleko od medija te se voditelj Živojin Krstić našalio da čim Boske svoje ime pročita u medijima, da mu se odmah diže kosa na glavi.

-Ježi mi se kosa, ali toliko sam ja oguglao na sve to već. Svestan sam ja mnogih stvar, niti me svi vole niti me mnogi mrze. Prema tome, šta, baviš se glupostima…Mene niko nije pitao kada odem u Ameriku ili kada odem primera radi da sviram u Bosni, niko me nije pitao kako mi je bilo i sa kim sam bio, ali da sam rekao udario me Musliman ili opsovao mi mater, onda bi bilo „Uuu, to je vest“, mislim mi smo se toliko iščašili. Evo sada da pitamo ko kako peva, koga to zanima- rekao je Dragan za Grand.

Podsetimo, povodom ove afere oglasio se i Saša Popović, kreativni direktor „Granda“ koji je rekao da je ovo samo bezuspešan pokušaj da se naruši ugled i kredibilitet takmičenja.

-Ne može ovo da baci mrlju na našu produkciju, moram da kažem da su ovo zaista laži. Prvo je majka rekla da mu je Snežana tražila pare, a onda je on rekao da mu je tražila pare. To ne može da bude istina nigde, nema teorije. On je poslao Snežani poruku nakon što je ispao gde je rekao da je on Genije sa velikim G za Mariju i Milija, onda je umešao sve u tu priču i Bekutu i Bosanca. Pazite, on može da kaže da je genije za njih. Stoji to da je talentovan pevač, bio je na audiciji u Podgodici i ja sam ga pustio. U prvom krugu je dobio pet glasova i odabrao je Cecu, ona ga je odbila i Snežana je prihvatila saradnju sa zadovoljstvom – rekao je Popović i dodao da svi članovi žirija koji su do sada sedeli u muzičkom takmičenju pošteni ljudi koji imaju svoje ime i prezime u ovom poslu.

-Snežana je jedna situirana žena koja ima sve u životu, da li neko može da pomisli da bi ona mogla nešto ovako da uradi. Žena je u šoku, čuo sam se sa njom trenutno je u Italiji -istakao je Saša.

Šta je sve Bosanac imao da kaže povodom afere saznajte klikom na video ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović