Džejla Ramović pokidala Prijin hit, mreže se usijale od komentara: „I ti ćeš jednog dana harati regionom“ (VIDEO)

dzejlaaa

Društvene mreže su se usijale nakon što se pojavio video gde pobednica „Zvezda Granda“ Džejla Ramović izvodi hit Aleksandre Prijović „Ludnica“. Publika tvrdi da je Džejla pokidala Prijin hit, a predviđaju i njoj velike koncerte u arenama širom regiona.

Naime, Džejla nikada nije krila da voli i poštuje rad starije koleginice, a to je i dokazala kada se pojavila na Aleksandrinom prvom spektaklu u Beogradu.

dzejla ramovic pokidala prijin hit

Tom prilikom je za Grand priznla da joj je Aleksandrin album najbolji od svih koji su ove godine objavljeni, a istakla je da privatno sluša i peva njene pesme.

Tako se sada na mreži Tik-Tok pojavio video iz jednom lokala gde Džejla izvodi deo pesme „Ludnica“ koju je Prijovićka otpevala u duetu sa Dejanom Kostićem.

Sve se usijalo od komentara, a mnogi tvrde da će i Džejla za nekoliko godina harati regionom kao Aleksandra sada.

-„Svaka čast“, „Milina je slušati ovo“, „Tebe tek čekaju velike stvari“, „Džejla, i ti za koju godinu da puniš Arene“ – samo su neki od komentara ispod videa.

dzejla ramovic pokidala prijin hit 1

Podsetimo, Dežjla je za Grand priznala da je i njena potajna želja da jednog dana peva u Areni pred mnogo ljudi, ali da je za tako nešto sada rano i da mora da radi još puno.

-Apsolutno, mislim da svaki pevač teži ka tome u karijeri i ja se nadam da će jednog dana doći do toga da i ja ovo postigem. Ostaje mi samo da zasučem rukave i da radim na tome – rekla je ona za Grand.

BONUS VIDEO – Džejla Ramović na koncertu Aleksandre Prijović

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Filip.P,
Autor: A.Milinković