Kako je Ceca reagovala na Karleušin snimak sa suđenja: Isplivao video sa snimanja „Zvezda Granda“ koji sve govori (VIDEO)

Nakon što je Jelena Karleuša prekršila zakon i javno pustila video suđenja sa Svetlanom Ražnatović, isplivao je video sa snimanja „Zvezda Granda“ koji govori kako je Ceca reagovala na Karleušin snimak.

Iako se u medijima digla velika bura zbog videa koji je nezakonito završio na društvenoj mreži „X“ (bivši Tviter), Ceci to očigledno nije uticalo na dobro rasploženje, te se na snimanju „Zvezda Granda“ pojavila i zablistala u crnom kombinezonu i sa širokim osmehom koji nije skidala sa lica.

CECA 26

Dok je ulazila u Grandov studio, spremna za još jednu emisiju najpopularnijeg muzičkog takmičenja, Ceca je pričala telefonom i smešila se okupljenim fotoreporterima, a isto raspoloženje zadržala je i nakon što je ušla na set.

Kako je Ceca reagovala na Karleušin snimak – Saznajte odmah

Čim je ugledala svoje kolege na okupu, Ceca je počela da se šali i ćaska sa njima i u istom tonu nastavila i na snimanju.

Kako je Ceca reagovala na objavljivanje snimka sa suđenja, pogledajte u videu na početku teksta.

Kako je Ceca reagovala na Karleusin snimak sa sudjenja

Inače, Ceca se na ovu temu nije oglašavala, ali je celu situaciju prokomentarisao njen advokat Dušan Stojković, koji je istakao da oni smatraju da je Karleuša počinila krivično delo za koje preti novčana kazna ili kazna zatvora u trajanju od tri meseca do tri godine.

Prema sudskom poslovniku članu 60, fotografisanje, audio i video snimanje na ročištima u cilju javnog prikazivanja snimka obavlja se po odobrenju predsednika suda, uz prethodnu pribavljenu saglasnost predsednika veća, sudije i pisanog pristanka stranaka i učesnika snimljene radnje. To što je urađeno, urađeno je protivno pravilima sudskog poslovnika o snimanju ročišta.

Drugo, član 143 krivičnog zakona republike Srbije kaže „Ko posebnim uređajima neovlašćeno prisluškuje ili snima razgovor, izjavu ili kakva saopštenja koja mu nisu namenjena kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom od tri meseca do tri godine. Kaznom iz stava 1 ovog člana kazniće se i ko omogući nepozvanom licu da se upozna sa razgovorom, izjavom ili saopštenjem koji su neovlašćeno prisluškivani odnosno tonski snimani. Prema tome, mi smatramo da je izvršeno krivično delo pored toga što je povređen sudski poslovnik koji strogo zabranjuje ovakve stvari- istakao je Cecin advokat, a šta je još izjavio Dušan Stojković saznajte OVDE.

IMG 8311 2

Podsetimo, Ceca je juče na snimanju „Zvezda Granda“ prokomentarisala prozivke na društvenim mrežama koje joj je Karleuša uputila.

Kako je Ceca reagovala na Karleušin snimak

Ona je u svom stilu odgovorila na sve što je Jelena napisala za nju.

-Molim vas, nadam se da ste vi to shvatili odavno da mene to ne zanima -rekla je sa osmehom.

Na Karleušin tekst, Ceca je odgovorila s elegancijom i dostojanstvom, naglašavajući važnost pozitivnih vibracija i zajedništva u muzičkoj industriji. Njen odgovor je bio primer uzvišenog stava i profesionalizma.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: T. Cvetković