Marija Šerifović zajahala Đorđa Davida na snimanju „Zvezda Granda“, šok video!

Marija Šerifović zajahala Đorđa Davida na snimanju „Zvezda Granda“

Marija Šerifović počela je očigledno da vežba za veliku turneju koju je najavila nakon što je objavila novi album „Dolazi ljubav“, te je Marija zajahala Đorđa Davida na snimanju „Zvezda Granda“.

Što je nekada Lepa Brena Saši Popoviću, to je sad učinila Mara Đorđu, a ekipa Grandove redakcije zabeležila je urnebesni snimak koji je nastao na sceni „Zvezda Granda“.

marija serifovic zajahala djordja davida

Kao i obično, pred početak snimanja čuvena osmorka se okuplja na sceni pred objektivom Zorana Kuzmanovića Munje, a Mari je danas palo na pamet da napravi šou što je Đole rado prihvatio.

Ne samo da su pozirali dok mu je koleginica bila na ramenima, već je roker Maru nosio kroz ceo studio.

Kako je Mara zajahala Đorđa i kako su kolege na setu reagovale pogledajte u videu na početku teksta.

marija serifovic zajahal djordja davida

Podsetimo, nakon devet godina Marija Šerifović objavila je novi album pod nazivom „Dolazi ljubav“, a svoje impresije podelila je sa ekipom Grandove redakcije.

S obzirom da je posebnu pažnju privukla numera pod nazivom „Moj grad“, Mara je otkrila otkud to da se pesma narodnjačkog tipa našla na njenom repertoaru.

-Snimila sam je jer je prvenstveno prelepa, a s druge strane ljudi me često maltretiraju i muče tražeći da otpevam neki narodnjak. Onda sam rekla: Sada ću da vam dam jedan pravi, i tol’ko od mene za ovaj život. Valjda… Kad je narodna muzika u pitanju- rekla je za Grand.

BONUS VIDEO: Marija Šerifović otkrila tajnu uspeha novog albuma

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: J. Jović/ A. Milinković