Džejla Ramović progovorila o kritikama u „Zvezdama Granda“: „Izgledalo je jednostavno, ali nije bilo tako“ (VIDEO)

Pobednica „Zvezda Granda“ Džejla Ramović tokom dosadašnje karijere iskusila je scenu na poziciji takmičara, a nedavno se oprobala i u ulozi stručnog žirija šoua „Nikad nije kasno“.

Kako je priznala za Grand, sada joj je mnogo lakše iako oseća veliku odgovornost prilikom ocenjivanja kandidata, budući da je i sama bila na njihovom mestu.

-Mnogo je lakše sada, iskreno, ali i to je zahtevna pozicija. Meni je ogromna čast da sedim na tom mestu i da delim komentare tim divnim ljudima, a dok sam se takmičila u „Zvezdama Granda“ tu je bio splet raznih emocija. Nije bilo nimalo jednostavno iako je možda tako izgledalo, ali stvarno je bilo teško. Bilo je teško nekada i čuti neki komentar i kritiku- priznala je Džejla, a potom se osvrnula na komentare žirija koje je dobijala tokom deset meseci borbe na Grandovoj sceni.

S druge strane, dešavalo se i da budete presrećni da ne znate ni kako se osećate od količine dobrih komentara, a ja sam ih stvarno, hvala Bogu, dobijala dosta. Ali definitivno, ovo su dva potpuno drugačija osećaja, ovde sam sada daleko opuštenija– rekla je Ramovićeva.

DZEJLA RAMOVIC NNK SNIMANJE 30112022 FOTO MUNJA 89 ok 1

Na pitanje, da li smatra da je lakše učestvovati u „Zvezdama Granda“ ili u „Nikad nije kasno“ Džejla je sa osmehom odgovorila.

U „Nikad nije kasno“ definitivno. Zvezde Granda su možda stresnije, čini mi se da je više takmičara prošlo kroz čitav taj proces i to svo ludilo. Istina, nisam se takmičila u „Nikad nije kasno“, ko zna, možda ću nekada (smeh). Krenula sam redom po svim takmičenjima na Grandu, tako da eto. Stalno se zezam na svoj račun da ću možda otići u „Nikad nije kasno“– našalila se pevačica.

DZEJLA RAMOVIC NNK SNIMANJE 29112023 FOTO MUNJA 132 ok

BONUS VIDEO: Goci otkrio sve o „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: J. Jović