Ovo morate da čujete: Nermin Handžić zapevao Nućijev hit, pa zaplesao sa igračicama (VIDEO)

ipiccy image 3

Iako je u „Zvezdama Granda“ uglavnom birao narodni repertoar, pobednik najpopularnijeg muzičkog takmičenja, Nemin Handžić dokazao je da se sjajno snalazi i u drugim žanrovima.

Nućijevim hitom „Crno oko“ Nermin je doveo atmosferu do usijanja na jednom nastupu, ali i pokazao svoje plesne sposobnosti.

ipiccy image 4

Naime, mladi Handžić je uz pratnju plesačica izveo performans repujući dok je publika skandirala i pevala s njim uglas.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod:

Podsetimo, Nermin Handžić je nedavno u intervjuu za Grand otkrio da li je zaljubljen.

-Trenutno nemam lepšu polovinu. Uvek ima devojčica koje mene prate i koje se javljaju i ja sam naravno, uvek korektan i sa osmehom. Dobar sam sa njima, ali za sada nemam devojku što ne znači da je neću imati-rekao je pevač, a potom priznao šta je potrebno da poseduje neka devojka da bi osvojila njegovo srce.

-Verujte, da nije potrebno mnogo stvari, samo da bude normalna i da bude kulturna. Ima normalnih devojaka iako svi kažu da danas ima mnogo onih koje su zalutale, ali ima normalnih naravno, može se naći– dodao je Handžić.

NERMIN HANDZIC ZGS SNIMANJE 14062023 FOTO MUNJA 4 ok

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Printscreen Instagram,
Autor: J. Jović