Login/Registracija

„Ne želim da se sećam“, Džejla Ramović progovorila o najtežim trenucima na estradi: „Bilo je neugodnih iskustava“

Džejla Ramović progovorila o najtežim trenucima na etradi.

Nekadašnja pobednica „Zvezda Granda“; ne voli da eksponira svoj privatan život u javnosti, ali znatiželjnji mediji nisu je štedeli zbog čega je Džejla Ramović progovorila o najtežim trenucima na estradi i otkrila kako ih je prebrodila.

Iako je od samog pojavljivanja na javnoj sceni važila za smernu i mirnu devojku koja gradi svoju karijeru isključivo na muzici, a ne skandalima, Džejlu nisu zaobišli razni medijski naslovi koji su umeli da je pogode o čemu je sada progovorila za Grand.

dzejla ramovic potkacila kolege 2

-Desi se nekada da, hteo ili ne ti dođe nešto pred oči ,ali se trudim da što manje čitam komentare i da me što manje sve to pogađa iako pre jeste, ali sada ne. Što sam duže na estradi sve me manje pogađa, ali to je neki logičan sled, da nakon nekog vremena postanete otporni na neke stvari koje su vas ranije uznemiravale. Mene stvarno jesu i mogu da kažem da je bilo baš neugodnih iskustava i nekih stvari kojih se ne želim ni sećati. Pisali su sve što je ikada moglo i šta više da me iznenadi? (smeh)– iskrena je pevačica.

U moru različitih medijskih naslova i spekulacija o njenom životu, zanimalo nas je da li je neki naslov povredio toliko da je zaplakala.

-Ne znam koji naslov me je doveo do suza. Ne verujem da me je neki doveo baš do suza, bar se nadam da nije. Iskreno zaboravljam te neke glupe i tužne momente, za koje smatram da su bili nepotrebni– kaže Ramovićeva.

DZEJLA RAMOVIC ZG SNIMANJE 15022023 FOTO MUNJA 46 ok 1

Džejla je za Grand govorila i o Aleksandri Prijović oko koje se digla prašina nakon izjave da nije srpska pevačica.

Ja sam shvatila poentu i šta je ona želela da kaže. Ona je rođena u Hrvatskoj i mnogo vremena je tu provela, mislim da je isključivo to bila njena poenta, da nije imala lošu nameru u svakom slučaju- rekla je pobednica „Zvezda Granda“, a potom dodala:

-Ispratila sam sve to. Mislim da je to bespotrebno i ne treba ona da se bavi time, ti ljudi koji se bave time neka se bave. Svakako ne vidim da je to nju nešto usporilo ili da joj je pokvarilo neki plan, to je samo jedno mišljenje u nizu mišljenja.

BONUS VIDEO- Džejla progovorila o vaterpolisti

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ Filip,
Autor: J. Jović/S. Čumić