Žiri poludeo zbog Milija, on im žestoko uzvratio: „Niko od vas nije bio gotov pevač pre mene“ (VIDEO)

U prošloj epizodi je žiri poludeo zbog Milija, on im žestoko uzvratio kada su ga napali kako nije podoban mentor za kanidata Farisa Mahinića koji je u njegovom timu.

Ana Bekuta je izjavila kako će Mili uništiti kandidata, sa čim su složili i drugi članovi žirija, međutim on im je žestoko odgovorio.

žiri poludeo zbog milija

Kad sam vama svima radio kako sa njim ne mogu da radim ? Pričate gluposti, ja znam da radim sa svakim– jasan je bio Mili, kada se ubacila Viki Miljković koja je tvrdila da je lako raditi sa zvezdama, ali ne i sa novim pevačima.

Kada si dobio mene, Cecu, Bekutu, Severinu… dobio si gotove, svršene pevače, a ovo su deca koje tek treba da razviješ– smatrala je Miljkovićeva, ali Milić se i dalje držao svog stava.

viki miljkovic

Ti nisi bila gotov, niko nije bio gotov jer kada dođe kod mene dobije nešto drugačije. Kada neko dođe kod mene to se stavlja u novi kontekst, tada tržište reaguje na to pevač postaje još veća zvezda ili propadne – rekao je producent.

sasa popovic u cudu zbog ravnodusnosti zirija 2

Sašu Popovića je zanimalo ko je radio Viki neke od njeniih najvećih hitova.

„Mene loša sreća prati“ i „Koka kola“ Futa i Marina, „“Tunel je Zlaja, Mili je radio „Volim momke“ i „Minut ćutanja“– rekla je pevačica, na šta je Popović dobacio kako on nije ništa uradio kada je usledio smeh.

BONUS VIDEO- Mili otkrio šta se dešava na snimanjima „Zvezda Granda“:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić