Pre „Zvezda Granda“, Haris Skarep vodio bitku za zdravlje: „Prošle godine nisam pevao, problem je bio težeg oblika“

Nakon sjajnog nastupa u „Zvezdama Granda“, niko nije mogao da pretpostavi da je prošle godine Haris Skarep vodio bitku za zdravlje. U inetrevjuu za naš portal, takmičar je otkrio šta je radio tokom prethodnih godina dok ga nije bilo u takmičenju i kako da je jedan zdravstveni problem umalo koštao karijere.

Prošle subote imao je čast da sa Dejanom Dačevićem otvori emiisju, a kako su obojica već nastupali na Grandovoj sceni priznaju da je prisutna veća doza odgovornosti.

haris skarep vodi bitku za zadravlje

Uvek ima treme na ovoj sceni. Iako imam nekog staža ovde – rakao je Haris, dok je Dejan dodao kako je svaki početak težak, ali da se onda situacija opusti.

Skarep je otkrio i zbog čega ga dugo nismo videli na malim ekranima.

Malo sam napravio dužu pauzu, dosta sam radio što ste videli i čuli. Ostvario sam se i kao suprug i otac. Imao sam mali peh da sam prošlu celu godinu morao da napravim pauzu od muzike zbog zdravstevnih problema. U pitanju je stečena astma koja je uvek malo težeg oblika, ali sada je sve super– objasnio je takmičar.

svadja zbog harisa skarepa 1

S druge strane, Dejan Dačević je prošle godine učestvovao, kada je radio sa Marijom Šerifović, dok je ove sezone u timu Snežane Đurišić.

Nameravam što više saveta od što više mentora da pokupim. Lepo je što ću sada raditi sa Snežanom i videti šta ona misli u odnosu na Mariju i sve to zajedno upakovati. Snežana je izrazila želju da budem kod nje i ja sam to prihvatio– rekao je Dejan.

j

Pitali smo dueliste i da li se poznaju od ranije, pošto deluje da su pravi drugari.

Ne, ali muzika nas spaja, kao da se poznajemo od pre– složili su se takmičari, čiji ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO- Haris Skarep ponovo u „Zvezdama Granda“:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić/ A. Dačić