OD ULIČNOG SVIRAČA DO ZVEZDE, Dženan Rakić bez dlake na jeziku o mentoru: „Olako sklizneš sa putanje“ (VIDEO)

IMG 9101

Učesnik takmičenja „Zvezde Granda“ Dženan Rakić oduševio nas je još tokom svog prvog nastupa na velikoj Grandovoj sceni, kada je osvojio nepodeljene simpatije publike, a posebnu čar dala je i činjenica da je on do juče nastupao kao ulični svirač. Tako je bilo i ove subote kada je Dženan sjajnim izvođenjem pesama osvojio svih 6 poena i plasirao se zasluženo u treći krug. Žiri je bio jednoglasan i po pitanju kritika upućenih kandidatu, a neobična zamerka glasila je: „Režanje“.

Dženan je u razgovoru za naš portal priznao da je razumeo upućene kritike, kao i da mu je to podstrek da još intenzivnije radi na pripremi sledećeg nastupa, a priznao je i zbog čega „reži“.

-Fazon je u tome što sam ja takav pevač da ide nekako sve na napadački, i tu mi izleti to režanje. Svaki komentar je bio na nivou. Čak mi je i moj mentor Đorđe David isto to govorio, ali jednostavno bina, i… sklizneš sa putanje i ubaciš svoje stvari što bi me možda na kraju koštalo i prolaska u sledeći krug – ispričao je Dženan, istakavši da je pesmu „Odlazim, a volim te“ koju u originalu peva Oliver Mandić trebalo dosta nežnije da izvede.

IMG 9131 1

Kandidat je otkrio da se možda u sve umešao i njegov muzički ukus, s obzirom da sluša neku „tvrđu“ muziku:

-Privatno slušam dosta tvrđi zvuk. I Divlje jagode koje su iz hard roka, „Vajt snejk“, „Gans en rozis“ i dosta naših bendova koji su „hard en hevi“, a ne mirniji.

Dženan je ispričao i da li se nešto promenilo između dva kruga takmičenja:

-Žene su oduševljene. Autogrami su već izumrla kategorija. Sada je fazon selfi, i naravno poruke na fejsbuku, Instagramu i svim drugim društvenim mrežama. Pišu mi svuda gde imam naloge, i muškarci i devojke. Trudim se da odgovorim svima koji mi pišu ili me taguju na slici, ali je fakat da nije uvek lako.

Najveća podrška su mu otac, prijatelji i devojka koja mu je poslala moćnu poruku pre nastupa:

-Rekla mi je da rasturim!

Ceo razgovor sa Dženanom pogledajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić