Nakon suza i kritika, Đula Drini pokidala u „Zvezdama Granda“, Bosanac puca od ponosa: „Ti si gotov proizvod“

ipiccy image 3 5

Dve talentovane takmičarke, Jelena Prole i Đula Drini u duelu su zapalile scenu svojim neverovatnim glasovima i energijama.

Obe kandidatkinje su dobile maksimalan broj glasova, a nakon nezaboravnog akapela izvođenja, ubedljivu pobedu odnela je Đula Drini koja je konačno pokazala svoje pravo izdanje nakon suza i kritika u prišlom krugu takmičenja.

Prva je reč dobila Snežana Đurišić koja je kratko i jasno poručila da joj se Đulin nastup više dopao.

-Dve divne kandidatkinje, međutim interpretacija Đule mi se daleko više dopala – istakla je ona.

0A0A1258 1

Viki Miljković pohvalila je izbore pesama obe takmičarke, međutim takođe ističe da je Đula bila bolja.

-Lep odabir pesama i kod jedne i kod druge kandidatkinje. Đula je bila dominantnija večeras, Prole „Večera“ je bila najbolja dobro si je otpevala – rekla je ona.

IMG 0497 1

Ceca se složila sa mišljenjima kolega, a Jeleni je poželela sreću u baražu.

-Đula bila si super, i odabir pesama koji ti apsolutno leži i akapela, sjajno. Jelena, želim ti dušo mnogo sreće u baražu i ti si bila odlična, nijanse su u pitanju – istakla je Ceca.

Đorđe David priznaje da se premišljao kada je Jelenin glas u pitanju, a Đulinim nastupom je totalno šokiran.

-Za malo da ti ne dam šesti glas, jer mi je Đula malo dominantnija, ali ajde što se kaže da ne bude „konj na jedno oko ćorav“, dao sam i sad mi je drago, jer se pokazalo ono što jeste bila tvoja mana u regularnom delu, dosta falša. Đula, meni uopšte nije jasno kako iz žene vrapca izlazi aždaja, to mi niko još uvek ovde nije objasnio, ali svaka ti čast – objasnio je Đorđe, a Ana Bekuta nije želela da dodaje ništa što već nije rečeno:

-Sve je rečeno, nemam stvarno šta, sve super.

0A0A0761 1

Mili je prvo prokomentarisao Jelenin nastup, a zatim uputio Đuli brojne pohvale i komplimente.

-Jako je zanimljivo, prva pesma ti nije legla, ali druga pesma koja je zahtevnija si je izvela odlično, tako da ima materijala, samo da posložiš bolje. Đula, od kad si se pojavila si neko na koga se računa, to ti govorim u ime muzičke produkcije Granda, deluješ mi kao gotov proizvod. Konstantno imaš emociju u svom glasu i to je najskuplje, mislim da možeš daleko da doguraš – objasnio je Mili.

Ivana je vidno oduševljena i jednom i drugom kandidatkinjom, te im je od srca čestitala.

-Za sam kraj ste vas dve došle kao šlag na tortu. I u pevačkom smislu i u nastupu i vašem izgledu. Čestitam, bile ste super – rekla je ona, pa je Bosanac nastavio:

-Dobre ste bile i jedna i druga. Ne znam zašto je Đorđe rekao da je konj, da li je ćorav ili nije, on je konj, ali sve je u redu. Prole, odlična si bila, baš napreduješ. Malo da središ to kao što ja sredim sa mojom kandidatkinjom i to će biti super.

IMG 0570 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković