Login/Registracija

Nermin Handžić otkrio da se preselio: „Prihvatili su me kao drugo dete, živim sa njima u Beogradu“

Pobednik prošle sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Nermin Handžić pohvalio se odnosom sa Viki Miljković koja mu je bila mentor tokom takmičenja, kao i sa njenim suprugom Draganom Taskovićem Tašketom i otkrio da ga je poznati par prihvatio kao drugo dete, pa čak i živi sa njima kada boravi u Beogradu.
Viki i Nermin nastupali su sinoć u jednom beogradskom lokalu, a na početku razgovora sa okupljenim medijima Viki je istakla da nikada nije imala problem sa medijima, zbog stava koji je imala od samog početka karijere.

-Bez medija se ne može, a smatram da prema njima treba zauzeti jedan korektan stav. Ja sam takva i u privatnom životu, ne samo prema medijima – rekla je pevačica.

Pored pevanja, Viki se bavi i investiranjem, a kako je rekla, radi samo ono što voli, jer je pare ne zanimaju!

-Ne gledam šta se više isplati, već radim ono što volim. Kad god sam jurila za parama, nikada ih nisam stigla. Kada sam se prepustila i radila ono u čemu uživam, što volim i u tome dala svoj maksimum, sve je došlo na svoje – izjavila je Viki.

Otkako je pobedio u „Zvezdana Granda“, Nermin stalno nastupa sa Viki, jer su ona i Taške u njemu prepoznali talentovanog i vrednog pevača, pa mu na sve načine pomažu u karijeri.

-Nermin nastupa sa mnom. Taške i ja verujemo u njega i mnogo ga forsiramo. Prepoznali smo u njemu nešto što se ne nalazi tako često. On je prvi pobednik kome sam bila mentor, pa smo Taške i ja stali iza njega nakon takmičenja. Svakodnevno ga savetujem, a za večerašnji nastup mu nisam dala nijedan savet – dodala je ona.

Ono što je Viki Nerminu, to je njoj na početku karijere bila pokojna Marina Tucaković.

-Marina Tucaković mi je dala mnogo značajnih saveta, koji su mi pomogli kroz karijeru. Pored nje, mnogo ljudi je stalo uz mene, ali ne bih želela nikog da imenujem, da ne bih nekog zaboravila – ispričala je Viki.

Miljkovićeva je rekla da, kao i u svakom poslu, i među pevačima postoje zavidne kolege koje drugima „podmeću nogu“.

-I u vašim redakcijama sigurno postoji neko ko vam podmeće nogu, a tako je i i u našem poslu. Razlika je u tome što se za to kod nas više zna jer smo javne ličnosti, a kod vas se dešava u zatvorenom krugu. U bilo koju firmu da uđemo, u bilo koju kompaniju, to je sasvim normalno – ispričala je Miljkovićeva.
Viki je zatim izjavila da među mlađim kolegama postoji dosta talentovanih izvođača sa kojima bi vrlo rado snimila duet.

-Ima mnogo talentovanih izvođača među mlađim generacijama, a mnoge od njih i poznajem. To su divni, mladi ljudi, perspektivni, uspešni, tako da, verovatno da bih sa mnogima od njih snimila duet. Dobra sam i sa Nućijem i sa Vojažom, Devitom, Teodorom Džehverović… Ja sam, eto, videla Devita bez maske i mnogo je lep dečko! On je mlad i vaspitan mladić – rekla je ona.

Nermin je otkrio da, kada boravi u Beogradu živi sa Viki Miljković i njenom porodicom u stanu, jer su ga prihvatili kao svoje drugo dete, zbog čega je jako ponosan.

-Za razliku od svojih kolega, imam veliku sreću što su me Violeta i Taške posle takmičenja prihvatili kao svoje drugo dete i ne odvajaju me od Andreja. Živim sa njima u Beogradu. Svaki savet koji mi daju, prihvatim od srca i stvarno se trudim da ih poslušam jer je u ovom poslu teško da se ispliva. Potpuno im verujem – ispričao je mladi Nermin.

Viki je na kraju dodala se Nermin i njen sin odlično slažu.

-Andrej i Nermin se divno slažu. Drago mi je zbog toga – završila je Viki.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić