Login/Registracija

„Ovde nema stresa“, Ceca otkrila zbog čega obožava da gostuje u „Nikad nije kasno“, pa se dotakla svog mentorstva: „Ume da bude neprijatno“ (VIDEO)

SVETLANA CECA RAZNATOVIC NNK SNIMANJE 16032023 FOTO MUNJA 54 ok

Cecu Ražnatović navikli smo da gledamo svake subote u „Zvezdama Granda“, međutim na veliko iznenađenje publike ona će večeras zajedno sa Mimom Karadžićem biti deo žirija u emisiji „Nikad nije kasno“.

S obzirom da je već bila deo ove emisije, a u „Zvezdama Granda“ je uveliko stalni član, pitali smo je koliko se drugačije oseća u ova dva formata.

0A0A3855

Ovde je mnogo manje stresa. Ovde uopšte nema stresa, ovde je kao revija kvalitetnih pevača gde mi uživamo u muzici, a u „Zvezdama Granda“ mi je malo stresnije zato što su moji kandidati u takmičenju i mi moramo da odlučujemo. Nekada je to jako teško, bude ti i žao i neprijatno, toga ovde nema– objasnila je Ceca koja uspeh ove emisije pripisuje Žiki Jakšiću, a sada je otkrila i zbog čega.

Žika jako voli muziku i tome je posvećen celog života i iz ovog formata se vidi koliko on uživa u svemu tome i ovu emisiju kao svoje dete neguje i publika je to prepoznala. Drago mi je što ovakav format postoji i što je gledan– tvrdi Ražnatovićka.

0A0A3518 1 1

Zanimalo nas je i koliko joj je teško da ocenjuje starije od sebe.

Meni je teško i mlađima od mene da kažem nešto što, ne daj Bože može da ih povredi i da im poljulja samopuzdanje. Ja u svemu vidim lepo i mogu da dam konsktruktivan savet, a ne da nekog uvredim niti ponizim, ja nisam takva osoba i ne bih dozvolila– rekla je pevačica za naš portal.

Ceo intervju pogledajte u nastavku.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/Ž. Krstić