Ekipa „Zvezda Granda“, čestitala Uskrs uz snažne poruke ljubavi i mira, Mili poentirao iskrenom željom za sve (VIDEO)

PRODUKCIJSKI ZIRI ZG SNIMANJE 28032023 FOTO MUNJA 19 ok 1

Najveći hrišćanski praznik Uskrs i ove godine obeležava se tradicionalno u domovima širom naše zemlje, a danima za odmor i okupljanje sa najbližima posebno se raduju članovi žirija „Zvezda Granda“.

Nakon napornih snimanja, opuštanje i kvalitetno vreme provedeno sa porodicom uz prazničnu trpezu je ono što im je preko potrebno, pa će tako i ove godine ispoštovati sve običaje.

bek 7

Sneža Đurišić i Viki Miljković obožavaju tradiciju farbanja jaja koja se prenosila sa kolena na koleno, i praktikuju ih na isti način.

– Prvo se farbaju crvena jaja, i ono prvo koje ofarbate stavljate sa strane i to je čuvarkuća, ono čva kuću cele godine– objasnile su pevačice koje su iskoristile priliku da čestitaju svima praznik.

b009d97b0a7d25f4c7dbf4c4e9f95c37c65191de

Svim vernicima pravoslavne verosipovesti želim srećan praznik Vaskrs. Hristos Voskrese– rekla je Snežana.

Srećan Uskrs svima koji slave. Da ste mi živi, zdravi, veseli i uspešni- dodala je Viki.

SVETLANA CECA RAZNATOVIC NNK SNIMANJE 16032023 FOTO MUNJA 54 ok

U domu Cece Ražnatović danas će na broju biti cela porodica, a tucanju jajima se najviše raduju najmlađi koji su uneli novu čar u prazničnu atmosferu.

Hristos Voskrese! Da ste živi i zdravi i da se volite i da se volimo i da čuvamo bližnje svoje. Da su nam porodice na okupu, sve najlepše- poručila je Ceca.

Ni kod Milija neće biti drugačije, s obzirom da se njegova lepša polovina pobrinula da spremi bogatu trpezu, dok je on poželeo jednu iskrenu želju.

Želim svima srećne uskršnje praznike. Ajde da iskoristimo to da svi zajedno poželimo da svima bude bolje i možda se to i desi– rekao je Mili.

ipiccy image 8 4

Odmoru i praznicima posebno se raduje Sanja Kužet kojoj prija taj praznični mir i blagostanje kada je njena porodica na okupu.

Od srca želim svima lepe i uspešne praznike. Provedite ih u blagostanju sa prijateljima, sa porodicom, sa onima koji šire pozitivnu energiju– istakla je Sanja.

U nastavku pogledajte šta su članovi žirija poželeli našim čitaocima za Uskrs.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić