Login/Registracija

Sanja Kužet i Mili otkrili kako provode Uskrs sa svojim porodicama i ko sprema prazničnu trpezu: „To se obično neslavno završi“ (VIDEO)

ipiccy image 7 5

U miru i blagostanju najveći hrišćanski praznik provodi i ekipa „Zvzeda Granda“, a Uskrsu se posebno raduju Aleksandar Milić Mili i Sanja Kužet koji obožavaju dane kada je porodica na okupu.

Ekskluzivno za naš portal voditeljka i producent otkrili su kako obeležavaju današnji praznik.

Svaki od tih praznika nekako te ponese i da ti nadu da će stavri biti bolje i da će u ovim turbulentnim vremenima krenuti na bolje. Sve te datume treba iskoristiti sa nekom zajedničkom željom i onda će se ona i ostvariti– istkao je Mili

PRODUKCIJSKI ZIRI ZG SNIMANJE 28032023 FOTO MUNJA 19 ok

Nakon napornih snimanja, žiriju, ali voditeljima vreme provedeno sa porodicom izuzetno nedostaje zbog čega će ovaj praznik probesti u toplini svoga doma.

Uskrs uglavom provodim u porodičnom domu, što ne znači da ne bismo se uputili negde sa nekim razlogom, ali uglavom to bude u Beogradu– kaže Sanja, sa čim se slaže i njen kolega iz emisije.

Standardno kao i u svakom srpskom domu, jaja se farbaju i to uvek provedemo porodično u divnoj atmosferi– dodaje Mili.

SANJA KUZET ZG SNIMANJE 28032023 FOTO MUNJA 2 ok

I dok neki sami pripremaju prazninu trpezu, pojedinci to prepuštaju onima koji to bolje rade.

Desi se, ali se to obično neslavno završi. Supruga je zadužena, ako bilo šta treba ja ću sigurno da uradim– sa osmehom priznaje Milić.

Tradicija se izutetno poštuje u domu Sanje Kužet kojoj se najviše raduju njeni sinovi.

Ispoštujem taj tradicionalni praznik, prija i meni i deci ta energija. Najvažnije je da svi budemo u blagostanju i miru mislim da nam je svima potreban mir, pa tih dana Beogard je u nekom zatišju i meni se to sviđa– tvrdi Kužetova, a ceo intervju pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/J.Jović