Login/Registracija

Đorđe David iskreno o aferi mito: „Žao mi je što Snežana trpi imbecile“ (VIDEO)

Nakon što je ispao iz takmičenja „Zvezde Granda“, kandidat Dušan Vukadinović, optužio je mentorku Snežanu Đurišić da je njegovoj majci tražila mito kako bi on prošao u naredni krug popularnog takmičenja, a sada je jedan od članova stručnog žirija Đorđe David oglasio i prokomentarisao celu situaciju.

Na početku intervjua Đorđe je progovorio o očekivanjima koje ima od svojih kandidata u četvrtom krugu.

-Od takmičara zahtevam a budu koncentisaniji nego ikada. Moraju da se ponašaju kao profesionalci. Sada su podignuti kriterijumi, ozbiljni pevačiki zadaci su u pitanju. To su već ozbiljne partije – izjavio je roker.

Uskoro se bliži jedan od najznačajnijih muzičkih festivala „Izbor za pesmu Evrovizije“, pa smo zamolili pevača da prokomentariše Duo Granda.

Mislim da je u pesmi Duo Granda trebalo da bide više gitare – kratko je rekao David.

Kandidat „Zvezda Granda“ Duško Vukadinović optužio je svoju mentorku za mito, a njegov postupak Đorđe je oštro osudio.

Žao mi je Snežane, a debile ne mogu da komentarišem. Bolesne roditelje koji preko svoje dece žele da ostvare svoje proekcije neostvarenih snova projektuju na decu koja su talentovana, pa od njih naprave isto idiote koji misle da znaju bolje od profesionalaca, pa to su imbecili. Sve što sam hteo da kažem na tu temu, rekao sam. Neka im je Bog u pomoći – rekao je roker i otkrio kako se oseća Đurišićeva:

Ona nije dobro, teško je podnela situaciju jer optužiti nekoga ko je zaradio veliki novac za mito, to može samo neko ko ne može da se pomiri sa porazom na sportski način. Toga ima svugde nažalost.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk