Login/Registracija

Mentor raskrinkao finaliste: „Izlomim mu sve gajbe piva i onda peva kao car“ (VIDEO)

DJORDJE DAVID ZG SNIMANJE 12062023 FOTO MUNJA 10 ok

Veliko finale najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu „Zvezde Granda“ održaće se večeras od 21 čas, a kandidati kao i njihovi mentori koriste poslednje sate da se pripreme i uvežbaju nastup u finalnoj noći.

Screenshot 20230623 214336 Gallery 1

Posebno ažuran bio je Đorđe David koji je održao poslednji mentorski čas, ali i lekciju svojim kandidatima, a ekipa Grand redakcije uhvatila ih je, što se kaže crno na belo i proverila da li su spremni za spektakularnu završnicu.

-Borba je neprestana! Vidite, ja sam spreman, a kako njihove glave rade, tu sam nespreman- poručio je Đorđe David ne krijući uzbuđenje zbog svoje ekipe koja će još jednom zapevati u finalu.

Screenshot 20230623 214343 Gallery

Čim smo rokera upitali ko je nespreman, Dženan Rakić pobegao je od Grandovih kamera glavom bez obzira, a mentor je objasnio ko je zapravo najtvrdoglaviji.

-Do polufinala Alievski je bio najneposlušniji zato što je uvek imao neku svoju priču. Slavica Angelova je ne veruje dovoljno u sebe, Dženan ima fjordove u glavi, a Bukiliću je najveći neprijatelj pivo, zato što tada dobija potrebu da bude raspevan neverovatno ali tamo gde ne treba, e onda ja uzmem i izlomim sve gajbe piva u okolini i u svim radnjama i onda on peva kao car- rekao je Đole za Grand nakon čega se sa svojim kandidatima uputio u studio gde su nastavili da vežbaju i spremaju nastupe.

U videu ispod pogledajte šta je Đole rekao:

Foto: Printscreen/Z. K. Munja,
Autor: J. Jović