Login/Registracija

Suze, zagrljaji i neverica: Takmičare preplavile emocije nakon prolaska u finale, a o njegovom šoku dugo će se pričati (VIDEO)

0A0A3314 2

Nakon neizvesnog i napetog polufinala, u kome su svi takmičari pokazali do sada neviđenu borbu za dalji prolazak, ekipa našeg portala odlučila je da vam pokaže kadrove koje niste imali prilike da vidite na malim ekranima.

Iskrene emocije ovih mladih ljudi rasplamsale su se tek nakon silaska sa scene gde su ih dočekali njihovi najmiliji. Suze, smeh i zagrljaji samo su deo onoga što se dešavalo u Grandovom studiju.

ps

Iskreno, jesam. Nisam znala da li ću direktno, ali sam očekivala– priznala je Martina Jozinović koja je prva slavila direktan prolazak u završnicu takmčenja dok su je grlili i ljubili najmiliji.

Prva trudnica ikada kojoj je pošlo za rukom da se u drugom stanju izbori za finale, Maja Jevtić nije krila sreću kada je Saša Popović odlučio da joj da sedmi glas.

jop

Savršen osećaj, beba je srećna. Mentorka je ponosna na moju borbu, čast mi je i zadovoljstvo– istakla je sa osmehom Jevtićeva.

Saša Popović sve je obradovao odlukom da Dženana Rakića i Dragana Đurića obojicu pošalje direktno u finale nakon sjajnih nastupa, što je dodatno podiglo uzbuđenje u studiju.

nw

Puls ubija. Očekivao sam– priznao je Dženan dok je trčao supruzi u zagrljaj. Za razliku od njega, Dragan je dodao kako nije očekivao da će on proći kada je video izjednačen rezultat.

Mislio sam da će on proći, nisam očekivao ovo– iskren je Đurić.

Ista sudbina zadesila je i Petra Bulatovića i Nejaza Ramčevskog koji su sišli sa scene uzbuđeni i pomalo zbunjeni.

0 6496309787635

Mislim da sam opravdao očekivanja, jako sam srećan, ne znam o čemu da pričam, već da se spremam za finale, želim da budem najbolji, a publika će odlučiti– objasnio je Bulatović.

Nisam očekivao da ću proći u superfinale, ali evo jesam. Uzbuđen sam mnogo– iskren je Nejaz koji je prethodno vraćen u takmičenje nakon čega je pokazao pun potencijal.

0A0A3348 1

Posebna neizvesnost vladala je u baražu kada se 17 kandidata borilo za Popovićevu naklonost.

Pored zagralja, osmeha i radosti, najjači utisak ostavio je Hamza Gušić čije je ime poslednje pročitano i koji od šoka nije mogao da ustane sa stolice, a kaad je to učinio nije mogao da obuzda suze koje su lile niz njegovo lice.

0A0A3419

Nakon baraža, Hamza je preuzeo ulogu novinara i upitao njegove kolege da podele utiske.

Mislim da sam nakon pet godina zaslužila finale– iskrena je bila Sanela Hasić što je potvrdio i Nenad Kostov, dok su svi ostali zaključili kako su zadovoljni i srećni zbog uspeha koji su postigli.

Emocije, radovanje, suze i reakcije kandidata ali i žirija, pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: Čumić/Ankić/Jović/Milinković/Dačić