Login/Registracija

Slavlje u studiju zbog odluke Saše Popovića: „Ovo je najbolji mogući izbor“

ipiccy image 5 10

Zatvaranje polufinalne večeri dobro će se pamtititi budući da su mladi Petar Bulatović iz Cecinog tima i Nejaz Neki Ramčevski kome je mentor Viki Miljković priredili pravi spektakl na sceni.

Numerama „Mirjana“ i „Usne boje vina“ Bulatović je ganuo prvo Bosanca koji je probio led sa glasovima, a u istom ritmu nastavio je Neki koji je pesmama „Đelem, đelem“ i „Sen Trope“ doveo atmosferu do usijanja.

IMG 8176

Potpuno zasluženo, momci su briljirali sa po šest osvojenih glasova, a žiri je ponesen emocijom u jednom trenutku i pobacao papire sa stola po studiju.

Publika je bila oduševljena ovim potezom te su studijom odzvanjali aplauz i ovacije.

0A0A3312

-Mi smo završili našu školu!- dobacila je Marija Šerifović aludirajući na kraj polufinalne večeri budući da je od finaka sve u rukama publike.

0A0A3314

Ipak, malo teži deo usledio je za porodice takmičara s obzirom da je rezultat nerešen pa kako nalažu pravila žiri treba da da prednost jednom kandidatu.

Ali Saša Popović je uvek tu da iznenadi te je u polufinalnoj noći odlučio da napravi presedan.

-I jedan i drugi kandidati idu dalje!- rekao je Sale nakon čega je usledilo slavlje u studiju.

-Najbolja moguća odluka- dobacila je voditeljka Sanja Kužet.

IMG 5991

Mentorke su poletele u zagrljaj svojim kandidatima ne skidajući osmeh sa lica, a posebna sreća bila je za Violetu s obzirom da je Neki vraćen da zameni kolegu koji više nije deo takmičenja, a uspeo je da dođe do finala.

0A0A3261

-Srećni gubitnik, to se tako kaže u tenisu- našalio se Popović i poželeo sreću takmičarima koji su vidno raspoloženi napustili scenu.

IMG 8100
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović