Neko od njih će odneti pobedu: Dobili smo finaliste „Zvezda Granda“

0A0A2338 1

Nakon višemesečne borbe, 24 kandidata večeras je dalo sve od sebe da se plasira u finale u kome će se voditi trka za novu „Zvezdu Granda“, a njih 17 uspelo je da oduševi žiri i dokaže da su baš oni zaslužili da se bore u poslednjoj rundi.

Iako su za ulazak u sam finiš takmičenja odlučivale nijanse, pojedini su imali sreću da olako opčine stručni žiri, a sedmi glas Saše Popovića bio je finalni za direktan prolazak.

To je u prvoj pošlo za rukom Martini Jozinović koja je prva obezbedila sebi mesto u superfinalu, a ubrzo zatim u završnicu takmičenja otišla je i Maja Jevtić kao prva trudnica ikada koja će se boriti za laskavu titulu.

Pravo iznenađenje dogodilo se nakon duela između Dženana Rakića i Dragana Đurića kada je Saša Popović doneo odluku da ih obojicu pošalje u veliko finale, a ista sudbina zadesila je i Nejaza Ramčevskog i Petra Bulatovića.

Radost i uzbuđenje nije krila ni Ksenija Tanu koja je svojim energičnim nastupom podigla ceo studio na noge zbog čega je Saša bez razmišljanja dao sedmi glas.

DSC02096

Nakon 12 fantastičnih duela, čak 17 kandidata završilo je u baražu iz kog se njih 10 izborilo za finale, a to su: Sanela Hasić, Slavica Angelova, Lidija Matić, Nenad Kostov, Igor Knežević, Milan Bukilić, Ivona Damjanović, Semir Džanković, Amna Jusić, Hamza Gušić.

Veliko finale je na programu je u subotu 24. juna od 21 čas na TV Pink, a sve se odvija uživo. I ono što je najvažnije, o pobedniku takmičenja „Zvezde Granda“ isključujete isključivo vi!

U nastavku pogledajte reakcije kandidata nakon prolaska u finale:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić