Davidova mezimica POMNO PRATILA tatin nastup, pa DALA SVOJ SUD: „Ona je baš oštar kritičar“ (FOTO)

DJORDJE DAVID OK FOTO MUNJA 56

Svake godine, 1. januara ogroman broj ljudi okupi se u okviru manifestacije „Ulica otvorenog srca“ koja ima za cilj da promoviše najhumanije vrednosti glavnog grada i njegovu otvorenost.

Čas da, ove godine, nastupaju upravo na ovom događaju i na najlepši mogući način započnu novu godinu imali su Đorđe David i „Death Saw“ koji su priredili pravi spektakl za prisutne.

Poznati roker podržao je ovu akciju, a publiku je zabavljao kako svojim tako i odličnim izvođenjem rok pesama svojih kolega, dok je njegova ćerkica Staša pomno pratila prenos preko malih ekrana.

Tatina mezimica sa najvećim ponosom pohvalila je nastup, što Davidu i tek kako imponuje s obzirom da je devojčica kako tvrdi ozbiljan kritičar.

– Počeli smo 01.01.2023.koncertom ispred Ateljea 212 na „Ulica otvorenog srca“ dešavanju. Hvala ti Beograde! „Tukli“ smo iz sve snage! Moja Staša je to sve gledala i slušala u svojoj sobi. I dobili smo kao bend prelaznu ocenu, a ona je baaaaaš oštar kritičar. Ljubav je to nemerljiva! Ponosna je na bend– napisao je roker u opisu serije fotografija na kojima Staša isred televizora prati nastup.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić