Isakova ujna otkrila KO JE IMAO VEĆU TREMU nakon neplaniranog susreta u emisiji, a evo zbog čega NIJE SA NJIM ZAPEVALA U REVIJALNOM DELU (VIDEO)

0A0A2817

Veliko iznenađenje usledilo je kada su se u emisiji „Nikad Nije Kasno“ našla dva dobro poznata lica- Isak Šabanović kao član žirija i njegova ujna Aleksandra Rakonjac kao takmičarka.

Iako su oboje potvrdili da je do takve koincidencije zaista došlo slučajno, bilo im je drago, ali ujedno i zbunjujuće kada su se sreli u studiju na Košutnjaku.

– Poznajvajući ga mislim da je on imao veću tremu, kada su mi rekli da je on u žiriju nisam znala kako da regujem, ali on je moj Ćira, voli ga ujna kako god– rekla je Aleksandra koja ne isključuje mogućnost da jednog dana snimi i duet sa svojim dragim rođakom.

Nakon što su otkrili u kakvom su srodstvu, mnogi su očekivali da će upravo sa Šabanovićem zapevati u revijalnom delu, međutim to se nije dogodilo. U revijalnom delu zapevala je sa svojim bratancem jednu grčku pesmu.

0A0A2829

– Ja govorim grčki i porodično volimo taj melos. Oboje pevamo u gradskom horu Bijelog Polja i nije bilo sekunde razmišljanja sa kim ću pevati u drugom krugu– kaže takmičarka koja je osećala dozu treme i odgovornosti.

– Meni je scena kao domaći zadatak, nemam tremu, ali kada sam čula da je Jasna u žiriju nije mi bilo svejedno jer ona je zaista moj pevački idol– priznaje Aleksandra.

A zbog kog člana porodice se nije ranije ostvarila profesionalno u muzici saznajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić/ B. Stuparušić