Marija Šerifović PROGOVORILA O INCIDENTU koji je napravila usred noći: „To NIJE OPRAVDANJE, to je ISTINA“

marija 1

Prošlog leta, kao bomba je u medijima odjeknula vest o neočekivanom ponašanju Marije Šerifović koja usred noći nije mogla da obuzda svoje emocije na javnom mestu kada je do nje došla jedna loša vest.

Društvenim mrežama se širio snimak na kojem može da se vidi kako se Marija Šerifović dere na ulici u Beogradu, ispred automobila koji je zaustavljen nasred puta. Sada je progovorila šta se zapravo desilo.

– Želim da se izvinim svim ljudima koje sam probudila one noći kada se desila “ona situacija“. Glasna sam, iznervirala sam se. Živa sam duša, praštajte. Žao mi je što je neko pomislio da je onaj “lagani udarac” u moj automobil izazvao prelom ruke. Kada kažem živa sam duša to nije opravdanje, to je istina da to zaista može da se desi i dešava se svakome, ali to istovremeno ne znači da to meni sme da se desi, jer ja želim da nekim mladim ljudima koji imaju u planu da koračaju ovim putem budem i primer i uzor. Želim da vide da u svemu što radim nema ničega fejk, nema ničega plastično – rekla je Šerifovićeva.

99e1eeda0352e72303f425247cd143c6833ca94e

Ona je objasnila da je do skandala došlo jer je imala lošu informaciju.

– Incident se desio i to nije nešto čime se ponosim. Loš trenutak, loša informacija, dešava se. Svi ljudi koji se bave javnim poslom imaju različite situacije, da ne kažem skandale, ali rekla bih da se nijedan taj skandal ne diže na taj nivo u odnosu na skandal ili skandalčiće ili priču kada je u pitanju moje ime i prezime. Zašto je tako, ne znam. U ovoj godini smo čitali svašta, razne gadosti i maltretiranja na temu mog privatnog života. Toga mi je preko glave. Čini se ogromna šteta nekim drugim ljudima i mislim da je to nedopustivo, a ipak dešava se i verovatno će se dešavati. Nije fer, neka idu kod nekoga drugog da mu piju krv, a ne samo meni – poručila je pevačica gostujući u emisiji “Prvi red” na K1 televiziji.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić