„Onda ću da ih stavim u finalu“: Danijel Stojičić odgovorio na kritike žirija, pa priznao: „Muvaju se devojke i ovde“ (VIDEO)

Takmičar Danijel Stojičić odmah nakon nastupa u „Zvezdama Granda“ odgovorio je na kritike članova žirija. Naime, Keba mu je zamerio to što je imao sunčane naočare tokom nastupa, a on je pred našim kamerama otkrio da li mu smeta ova sugestija.

On za Grand otvorio dušu i rekao sve šta misli o tome šta je čuo od osmorke nakon pevanja na velikoj sceni.

-Inače nosim naočare za sunce. Keba je zamerio, kaže da je njegova sugestija bila da kad postanem zvezda nosim naočare za sunce. Tako da ću sad da ih skinem dok traje takmičenje i onda ću da ih stavim u finalu – rekao je kroz smeh Danijel.

Danijel Stojičić odgovorio na kritike žirija

0A0A9652
Danijel Stojičić odgovorio na sugestije jednog detalja sa nastupa

Stojičić se našao u duelu sa talentovanim Dinom Suljićem i obojica su dobili maksimalan broj glasova, ali nijanse su presudile da Dino prođe direktno dalje, dok je Danijel tu priliku iskoristio u baražu.

-Ja se sa Dinom družim i privatno i tako se namestilo da smo zajedno u duelu. Bilo mi je drago što smo imali tih 6:6 glasova i što je pobedio, ja ću se boriti u baražu – istakao je on, a zatim dodao gde se udvara devojkama:

-Ne muvaju se samo u gradu, muvaju se i ovde devojke.

0A0A9655
Danijel Stojičić odgovorio na sugestije jednog detalja sa nastupa

Danijel je otvoreno priznao da voli da čuje savete od svih članova žirija, kao i da je svaki od njih bitan.

-Generalno savet je bio samo u vezi pevanja. Gde je dinamika, šta trebam da odradim. Svaki savet je bitan, sada je šesti krug, bilo je mnogo saveta, naučio sam nešto bar – zaključio je pevač.

0A0A9658
Danijel Stojičić odgovorio na sugestije jednog detalja sa nastupa

BONUS VIDEO: Danijel Stojičić – Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Dačić