TRANSFORMACIJA GODINE: Šejla Zonić promenila lični opis, pevačica više ne izgleda isto (VIDEO)

Šejla Zonić promenila lični opis
Šejla Zonić promenila lični opis

Ovogodišnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Šejla Zonić rešila je da pred nastavak takmičenja napravi transformaciju o kojoj će sigurno svi brujati.

Naime, ona je u saradnji sa frizerom Dejanom Stefanovićem promenila boju kose, a svi komntarišu da pevačica izgleda nikad bolje.

Šejla Zonić promenila lični opis
Šejla Zonić promenila lični opis

Šejla Zonić promenila lični opis, pevačica više ne izgleda isto

Ona se prepustila čarobnim rukama poznatog frizera koji je napravio male, ali vidljive promene. Izvukao je nove pramenove i uradio preliv tako da je sada njena kosa dobila maksimalni sjaj.

Ekipa Granda došla je u posed snimka koji je nastao odmah nakon farbanja, a na ovom videu se vidi koliko je Šejla zadovoljna novim izgledom.

Šejla Zonić promenila lični opis
Šejla Zonić

Kako Šejla Zonić izgleda nakon transformacije, pogledajte u videu ispod teksta.

Podsetimo, Šejla je nedavno za Grand otvoreno govorila o karijeri i priznala da se za „Zvezde Granda“ prijavila ne da se takmiči, već da pobedi.

Dugo mi je trebalo da shvatim da samo aplauz nije dovoljan da izgradim svoju karijeru. Uvek sam išla na sve ili ništa, uz dozu raznih ograničenja. A sada, sada idem samo na sve! Nisam se prijavila na Grand da se takmičim, već da pobedim! Ali ne mislim isključivo na pobedu kao „prvo mesto“ već da imam oko sebe tim ljudi koji me poštuje i uvažava, sa kojima ću da gradim svoju karijeru uz obostrano zadovoljstvo. To je moja želja, a ja ću se truditi to da ostvarim. Imate apsolutno pravo da me podržite– rekla je ona.

BONUS VIDEO – Šejla Zonić o Zvezdama Granda

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković