Login/Registracija

DA SE NAJEŽIŠ: Zvezda Granda jednim potezom RASPLAKALA Milicu Todorović (VIDEO)

Pevačica Milica Todorović poznata je po neverovatnoj emociji koju iskazuje u gotovo svakoj numeri i upravo to je ono što publika kod nje izuzetno voli i poštuje, a koliko se ona zaista pronalazi u svojim pesmama malo ko je znao.

Naime, gostujući u jednoj emisiji Milicu Todorović uspela je da rasplače mlada nada muzičke scene koja je poznata po svom učešću u „Zvezdama Granda“.

Ivana Dimkovski je bukvalno očarala koleginicu zapevavši čuveni hit „Proći ćeš me ti“ i svojim glasom i emocijom uspela da rasplače Micu koja nije uspela da sakrije svoje emocije, ali ni oduševljenje pevačkim sposobnostima lepe Ivane Dimkovski.

U jednom trenutku je Todorovićeva čak zažmurela i pokazala koliko je reči njene pesme pogađaju, a potom sa osmehom na licu čestitala Ivani na sjajnom izvođenju.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod:

Podsetimo, Ivana Dimkovski se istakla u takmičenju „Zvezde Granda“ svojim glasom, ali i pažljivim odabirom pesama i stajlinga koji su svaki put prošli izuzetno zapaženo.

Tako je nekadašnja učesnica koju smo gledali u čak dve sezone za redom, nedavno dobila priliku da peva na svadbi Mirka Šijana i Bojane Rodić, što je svakako bila odskočna daska u njenoj muzičkoj karijeri.

Foto: Printscreen Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: S. Ćulibrk