Login/Registracija

Zvezda Granda se OPARILA na Šijanovoj svadbi: „Oberučke sam prihvatila“

Takmičenje „Zvezde Granda“ mnoge mlade nade lansiralo je u zvezde, a učesnici ne kriju da su nakon Grandove scene stekli veliku popularnost koja im je donela razne benefite, a između ostalog i deblji novčanik.

Tako ni takmičarka Ivana Dimkovska ne krije da je cena nastupa drastično skočila, a pre samo nekoliko dana za nju je usledio poziv koji se ne odbije.

Da peva na svadbi sina Goce Božinovske, Mirka Šijana i njegove supruge Bojane Rodić prihvatila je oberučke.

– Dobila sam poziv za svadbu preko jednog estradnog menadžera. On me je angažovao. Pitao me je da li bih odradila svirku, što sam oberučke prihvatila. Stvarno mi je bila čast da odradim to. Bila je dobra žurka i lepo iskustvo. Sve je odlično organizovano – otkrila je Ivana, a mnogi je zanimalo koliko je zaradila na svadbi o kojoj se priča več danima.

-Cifra nije bila dogovorena i ja sam radila za bakšiš. Kao što ste mogli videti, super sam prošla! Nije mi toliko važan novac, jer ja ovaj posao radim jer se lepo osećam. Bili su široke ruke, to je sve što mogu da vam kažem, o cifri ne bih- dodala je Zvezda Granda.

Iako smo se putem društvenih mreža uverili da je svadba bila na visokom nivou, Dimkovska je otkrila da su gosti bili lake ruke.

– Nije se štedelo nikako! Kad se već organizovalo takvo slavlje, zašto da se i ne uloži toliko. Sve je bilo perfektno- potvrdila je pevačica za 24sedam.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović