Da li će se istorija ponoviti? Džejlina komšinica UBILA EMOCIJOM, pa završila kod Marije u timu

IMG 4816

Iz Goražda, odakle je i bivša pobednica Džejla Ramović, dolazi mlada Elmedina Laličić koja se samo sedamnaest godina odvažila da pokaže da dobro pliva u različitim žanrovima. Numerom Šabana Šaulića naježila je studio, a potom razmrdala čuvenim hitom „Bitanga i princeza“.

Žiri je njeno izvođenje nagradio sa pet glasova, među kojima su bili Ceca, Viki, Snežana, Marija i Ana.

Iako je na audiciji za „Zvezde Granda“ izabrala narodni repertoar, odlučila je da za mentora izabere Mariju Šerifović.

-Da li ti više voliš da pevaš narodnjake ili zabavnjake, objasni mi to pošto mi stvara konfzuziju koja mi baš nije blagougodna- zanimalo je Maru.

IMG 4808

-Za svoju dušu najviše volim zabavnu muziku, ali s obzirom na to da živimo na ovakvom tržištu potrebna je narodna muzika koju ja izuzetno cenim i volim. Narod voli narodnu muziku i zato sam htela da otpevam nešto narodno da pokažem- objasnila je Elmedina, a njen stav se Mari ni malo nije dopao.

-Tačno je pogrešno rekla kada si ti u pitanju- sugerisao je Saša.

-To je pogrešno, pa ljudi ja potičem iz porodice narodnjaka, ali to je potpuno pogrešno razmišljanje. Skroz pogrešno, da poludiš!- iznervirala se Mara koja je želela da sazna o takmičarki još nešto ne bi li donela odluku te je Elmedina otkrila da trenutno pohađa srednju muzičku školu i da svira klavir.

IMG 4814

-Uzmi polupaj je, ne šalim se!- savetovao je Đorđe David.

Nakon mnogo razmišljanja i nerviranja Marija je pristala da je primi u svoj tim što je kolege iz žirija oduševilo.

-Dobro ajde, ali tućićemo se!- poručila je Šerifovićeva takmičarki koja nije mogla da sakrije sreću što joj se želja ostvarila.

0A0A3297 1
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović