Login/Registracija

Vanja Mijatović vešto skriva visinu, Aleksandra Mladenović je javno razotkrila: „Nisam mogla da verujem kada sam shvatila“

Aleksandra Mladenenović važi za jednu od nižih pevačica na našoj estradi, međutim za razliku od onih koji maštaju da imaju koji centimenatar više, ova pevačica je zadovoljna kako je majka priroda uredila.

Mladenovićeva priznaje da su često pokušavali bezuspešno da je uvrede na račun visine, koju ona smatra svojim atributom.

Visoka sam 160 i plus štikle, ali ja mnogo volim i zahvaljujem se svojoj majci. Ja kada se srtenem sa Ćanom ona mene može u zubima da me nosi. Ja sam stvarno srećna što je to tako, mene kada neko pokuša da uvredi pokušava to na konto visine, ali meni to ne smeta jer se uklapam i sa visokim i sa nižim muškarcima– kaže Aleksandra koja tvrdi da postoje niže pevačice od nje.

Moja kuma Vanja Mijatović je niža od mene. Ja sam to shavtila kada smo mi počele učestalije da se družimo, bile smo bez obuće na ravnoj površini i rekla sam: „Jel moguće da postoji neko niži od mene?“, sigurno ima još pevačica nisam ja baš toliko niska koliko ljudi misle, evo Šakira je niža– otkrila je u emisiji „Ami G show“.

Podsećamo, Aleksandra je prošle nedlje napravila gala svavlje povodom njenog rođendana na kome je ujedno ispromovisala prvu pesmu sa svog novog albuma, na kome je okupila pola estrade, a ko je bio najveseliji pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Č.