Login/Registracija

Ceca polomila prednji zub pred odlazak na snimanje: Pevačica doživela nervni slom, niko nije bio tu da joj pomogne

ceca stajling

Tokom višedecenijske karijere, Ceca Ražnatović suočila se različitim izazovima i nemilim situacijama na koje nije mogla da računa, a jedan peh dogodio joj se pred neverovatano bitan događaj kada je zamalo doživela nervni slom.

Naime, Ceca je na Ušću održala dva spekatkluarna koncerta o kojima se i danas priča sa velikim žarom, jedan 2006. godine a drugi 2013. godine kada je nastupila ispred 100.000 ljudi.

Iako je za ove događaje angažovala veliki broj ljudi koji su brinuli o svakom detalju, uoči prvog koncerta dogodila joj se nemila situacija koju ne može da zaboravi.

Pre svakog velikog koncerta, mesec dana pre radimo intenzivnu kampanju. Pokazalo se da je to dovoljno. E sada, tokom kampanje za „Ušće 1“, dok sam se spremala za emisiju, zagrizem breskvu i polomim dvojku, zub – ispričala je Ceca kroz osmeh.

SVETLANA CECA RAZNATOVIC ZG SNIMANJE 25012023 FOTO MUNJA 27 ok

Pevačica tvrdi da je jedva stigla da sredi zub pre nego što se pojavila ispred kamera.

Moram da idem kod zubara, a tog momenta su svi moji šoferi negde otišli jer je bio moj rođendan pa su sve slali i organizovali. Stvarno sam doživela nervni slom, šta ću sa polomljenim zubom, a moram da se pojavim. Suma sumarum, sve sam stigla – rekla je Ražnatovićka u novoj epizodi okumentarno-igranog show programa „Ceca show“.

(Blic)

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.