Login/Registracija

Ceca otkrila kada će ponovo postati baka: Sve se sprema za doček bebe, a taj datum za Ražnatoviće ima poseban značaj

U novoj, 25. epizodi dokumentarno-igranog serijala „Ceca show“ koji se emituje svakog petka od 22:00 časa na Blic televiziji (MTS kanal 115), Ceca Ražnatović otkriva kako teče trudnoća Bogdane Ražnatović i kada se očekuje prinova.


Tokom večere sa svojim prijateljima Sretenom Radovićem, Marijanom Mateus, Ljubomirom Tozevom i sestrom Lidijom Ocokoljić, Ceca je otkrila kada je Bogdanin termin.

19. ili 17. aprila, tada je termin. Zvaće se Krstan. Videli smo 4g i liči na tatu, koliko smo mogli da vidimo. Nadam se da kada se rodi druga beba, da će im trebati prostora pa da će mi davati Željka malo više – rekla je Ceca.

Dodala je i da Veljko priželjkuje da to bude 17. april, dan kada je rođen njegov otac Željko Ražnatović Arkan.

Pričajući o porodici, Ceca je otkrila da najviše voli da provodi vreme sa Željkom i da njemu teško pada kada od Cece mora da se vrati u Titel.

Željko nije prezahtevan, poslušan je i meni je mnogo lepo sa njim. Bio je ljut na mene i na Lidiju pre dve nedelje, nije hteo da se vraća u Titel. Kaže mi „Ne daj me Ceco“. Ja kažem nije problem ljubavi, nego nema ko da te čuva – prisetila se kroz osmeh Ceca i dodala:

 – Pet dana nije hteo da mi se obrati ni da mi se javi preko video poziva. Više mi ne pada na pamet to da uradim, sada krojim više slobodnih dana kako bismo imali više vremena – ispričala je pevačica.

(Blic)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Č./ Blic