„Kada sam bila klinka, ona je bila tinejdž zvezda“, Ceca je želela da snimi ovaj hit Dragane Mirković, ali su se oni umešali

SVETLANA RAZNATOVIC CECA OK FOTO MUNJA 64

Nedavno je u medijima pravu buru izazvala izjava muzičara Fute Radulovića koji je javno rekao da je Svetlana Ceca Ražnatović želela da snimi pesmu koja je bila namenjena Dragani Mirković.

Pesma „Pitaju me u mom kraju“ u Draganinom izvođenju postala je evrergrin, pa nije ni čudo što je i Ceca želela da je snimi.

Dragana Mirkovic 2

Ceca je i sama potvrdila ove Futine reči i istakla da ne voli samo ovu, već rado sluša i druge Draganine pesme.

-Nije samo ta Draganina pesma, ja to nikada nisam krila. Izađe nešto od mojih kolega ili mi Marina otpeva, a ja kažem „Pa ovo je bre za mene“. Marina onda meni kaže „Gde bre tebi, ne može sve tebi, napisala sam ti super pesme, šta hoćeš?“ – rekla je Ceca za Telegraf.

dragana i ceca

Iako se u medijima spekuliše da dugo nisu u dobrim odnosima, ni Dragana ni Ceca nikada javno nisu rekle ništa ružno jedna za drugu, a Ražnatovićeva je sada još jednom naglasila da joj je Dragana bila jedan od uzora na početku karijere.

Istina je i to za Draganu, kada sam čula „Pitaju me u mom kraju“ ja sam rekla „Futo, pa ovo je za mene“, a on mi je na to rekao „Gde za tebe, za Draganu je, je l’ si gluva“. Volim ja Draganine pesme i puno mojih kandidata ih peva, ona ima mali milion pesama. Ja sam negde sazrevala u njene pesme, to je potpuno prirodno. U vreme kada sam ja bila klinka, ona je bila tinejdž zvezda, harala je Balkanom i imala top pesme. I danas volim te njene stare pesme – istakla je Ceca.

BONUS VIDEO – Prvi intervju Dragane Mirković nakon razvoda

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković