Login/Registracija

Ceca iznenadila koleginice, pa neplanirano završile u ludom provodu (VIDEO)

slika

Mjuzikl „Veselo devojačko veče“ već više od godinu dana osvaja srca širom regiona, a sinoć je održana i jubilarna deseta predstava u MTS Dvorani.

Čuveni sastav koji čine Tijana Dapčević, Zorana Pavić, Ivana Peters, Maja Brukner i Jelena Đokić svojim humorom zabavile su brojne posetioce među kojima se našao i veliki broj javnih ličnosti.

gkhjkgnkmng 1

Među prvima se pojavila Svetlana Ceca Ražnatović koja je ovu sjajnu petorku ispratila iz prvih redova.

0A0A2291

Snežana Dakić, Neša Twins, čuvena Yu grupa, Goca Stojićević bili su samo deo mogobrojne podrške ispred bine.

0A0A2316
0A0A2350

Koliki su profesionalci u svom poslu svedoči činjenica da dame i dalje imaju tremu o čemu je ekskluzivno za Grand govorila Tijana Dapčević.

-Postoji ona pozitivna trema u nekom trenutku, kada treba da se izađe na scenu. Međutim kada osetiš prvi aplauz i prvu reakciju publike to se sve istopi. Svaki put je drugačije, uvek se desi neka nova fora koju prospe neka od nas pet. Pre par dana smo imale dve predstave i obe su bile pune, bilo nam je spektakularno- ponosno je ispričala Tijana.

0A0A2251

Popularne dame na na šaljiv način zabavile su publiku i pokazale neverovatno glumačke umeće, ali osim humora uspele su da dirnu srca svih prisutnih izvođenjem velikih hitova.

Vidno ganuta i oduševljena celom predstavom bila je Ceca Ražnatović koja nije odolela a da koleginicama ne pruži podršku i iza kulisa.

0A0A2339

Međutim, tokom sumiranja utisaka Ceca i ova čuvena petorka odlučile su da veselo devojačko veče nastave u jednom popularnom prestoničkom restoranu, a kako su se provodile i šta su sve radile saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović