Ražnatovići broje sitno: Ceca otkrila kakva je Bogdana tik pred porođaj i da li je zahtevna: „Takva sam bila i ja“

310830386 1434616476948360 4135911399917065378 n

Bogdana i Veljko Ražnatović broje sitno do njenog porođaja i dana kada će na svet doći njihov drugi sin koga će nazvati Krstan.

Beba treba da se rodi 17. aprila, na taj dan je rođen Veljkov otac, Željko Ražnatović Arkan. Najbitnije nam je da proces porođaja prođe u najboljem redu – kaže Ceca, a svi sa nestrpljenjem čekaju novog naslednika.

CECA ok FOTO MUNJA

Bogdani drugo stanje očigledno izuzetno prija, samo dve nedelje pred porođaj, trudna Bogdana blista sa širokim osmehom na licu.

Pored toga, Bogdana je vrlo aktivna, sa svojim sinom Željkom koristi vreme kako bi se igrali u prirodi što dečak obožava.

Drago mi je da je Bogdana aktivna trudnica, takva sam i ja bila. Nije razmažena trudnica. Zdravo je i za mamu i za bebu kada je trudnica aktivna, naravno, sem ako doktor ne nalaže mirovanje – rekla je Ceca.

bogdana raznatovic

Bogdana ističe da joj druga trudnoća teže pada nego prva.

Sad mi je teže nego sa Željkom. Sa njim sam imala utisak kao da sam bila trudna samo od šestog do devetog meseca. Sada već osećam da mi je baš teško. Još malo je ostalo do porođaja, jedva čekam – priznala je ona.

(Blic)

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.