Login/Registracija

BRODOLOM NA GRANDOVOJ SCENI, žiri jednoglasan: „Ne vredi“ (VIDEO)

Mnogi mladi i talentovani ljudi godinama sanjaju o velikoj Grandovoj sceni, a onda kada se pojave dotadašnji trud za tren oka padne u vodu. Da nije lako savladati tremu, pogotovo ne pred najvećim muzičkim zvezdama koje sede u žirijskim stolicama uverili smo se sinoć na primeru dvadesetjednogodišnje devojke iz Crne Gore, Anđele Murišić.

Nakon panika koji je usledio već tokom prve pesme takmičarka nije mogla da zaustavi suze.

-Nju je trema ubila!- odmah je dobacila Snežana Đurišić, a kako je Anđela sve vreme stajala sa knedlom u grlu nije uspela ni reč da progovori.

-Ništa, ma ti si gotova. Idi vežbaj, pa se vrati- posavetovala je Marija šerifović.

Šansu je poželela čak da joj pruži i Sanja Kužet koja se slomila zbog takmičarkinih suza, međutim do toga nije došlo i ovoga puta Saša Popović nije pravio izuzetak, za šta je imao i objašnjenje.

-Ne vredi, posle panika ne vredi. Prvo što je ona sada u jednom stresu i ne može da dođe sebi. Bolje ništa, dajte joj jedan aplauz molim vas- istakao je Sale.

-Šapnula mi je da li može da proba još jednom?- pokušala je voditeljka, nakon čega je ipak ispratila sa scene.

Uprkos ovakvom ishodu ne znači da nekome manjka talenta, već je nedovoljno iskustva da se izbori sa pritiskom koji velika scena sa sobom zbog čega niko ne treba da odustaje od onoga što voli. To je upravo i Anđelu posavetovao stručni žiri!

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović